16 år siden

lejlighed nogenlunde på plads

Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 24 dage siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Så blev det endelig d. 27. og jeg kunne foretage alle opkaldene for at få afklaring på, om vi ville få lejligheden.

Først ringede jeg til vores nyværende boligforening. Hun foreslog selv d. 15. februar som udlejningsdato til nye lejere, så det var jo fantastisk skønt! Jeg havde også håbet på at de ville være fleksible, for det var de da vi skulle flytte ind, hvor vi fik lov til at flytte ind 14 dage før tid uden at skulle betale husleje.

Så var det driftskontoret i den nye boligforening, og de kunne oplyse, at der stod over 18.000 kr. på vedligeholdelseskontoen, så der er jo fint med penge til at få malet, både vægge, loft, dørkarme og fodlister. Spørgsmålet er så bare, om der er en maler der har tid til at gøre det mellem d. 15 og 19, ellers må vi vente til d. 26 med at flytte, hvilket er ok, men også ret træls, for så bliver der mere stress med at få gjort den gamle lejlighed sat i stand.

Om eftermiddagen besøgte jeg Pille, og så tog jeg hjem og hvor var det dejligt at komme hjem og være helt sig selv sammen med D!

D. 28. hentede jeg min far på banegården, og sammen tog vi bussen ud til lejligheden. Ds hukommelse havde vist spillet ham et puds! Der var små huller efter skruer i væggen, og det var det! Ellers så de fine ud. Køkkened var slet ikke så slemt som D havde husket, skabene og hylderne trængte til at blive vasket, men intet var råddent eller i dårlig stand. Viceværten gav mig et nummer til en maler, og jeg håber virkelig at det kan lade sig gøre inden for tidsrammerne - ja at en af malerens svende overhovedet har tid i januar! Det er så svært at finde en selv, og være sikker på at han ikke tager røven på en, eller ikke holder tidsfristen!

Nu er alt i orden! Vi skal bare have afleveret en opsigelsesblanket, og have ringet d. 2. januar og bekræftet at vi stadig vil have lejligheden. Det bliver vildt hårdt at flytte og ordne to lejligheder (D har jo ikke rigtig tid) men så dejligt at få det overstået!

I dag lå vi og så juletegnefilm i tv før vi stod op og spiste pandekager.
Johnny jager Buster (sugemallen). Han svømmer hen mod ham med fuld fart, og prøver at skubbe ham den af siden, men Buster er heldigvis hårdfør, og giver lidt igen. Jeg håber at de kan finde ud af det i akvariet, og så skal vi nok bare lade være med at få flere fisk! Johnny er sgu en lille agresser!

Hmm.. nå, jeg skal i Netto nu! Jeg har lovet at købe ind til nytår. Vi skal kun have brød med, men så skal der også være forskellige slags brød, synes jeg. Spinat og feta brød. Hvidløg og oregano, et almindeligt, og almindelige boller med salt/paprika-blanding overpå. Jeg elsker at finde på nye typer brød! Jeg skal også lige ha køb en flaske champange mmm og så passe på ikke at komme til at drikke den i dag eller i morgen :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget lejlighed nogenlunde på plads er publiceret 29/12-2007 15:58 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.