16 år siden

survivor i engelsk buskads

Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Så er D taget afsted, og han ligger forhåbentlig trygt og varmt i sin supersovepose! Jeg tjekkede vejret for det område han er i, og de andre dage ser det ok ud, men i dag skulle det blæse 28 mph.. er der nogen der kan oversætte hvor slemt blæsevejr det er? Det er jo nok miles pr hour, men stadig! Hvad er det oversat til dansk vindhastighed?

Nå, men min dag var fin fin!

Jeg var på arbejde, og der var kun 4 (!) børn på stuen og vi var 3 personaler. De to andre gav sig til at rydde op i kælderen med de tre børn, mens jeg smuttede ind på en anden stue med trillen, fordi hans forældre ikke ville have ham ud i regn/slud-vejret. Det havde jeg heller ikke synderlig lyst til. Det var egentlig lækkert nok at cykle på arbejde. Man får sådan et frisk kick af at cykle i vådt vejr, men efter 35 min. cykling er det også nok.
Jeg var dog ved at dø efter at komme ud om eftermiddagen, og skyndte mig at smide ungerne i tøjet før den anden pæd.medhjælp. der var tilbage kunne nå at komme med indsigelser.

Vejret var også skønt. Solen var ude og så var der en gigantisk vandpyt på legepladsen - altså den MÅ man da sende ungerne ud i, ikke?!!
Det er nu lidt sjovt med den stue. Det er nogle rigtig søde piger, men de er ret hygge-agtige, og bliver lidt for afskrækkede af vådt vejr - altså de er tit inde, men det er jo også en temperaments/smags-sag. Jeg kan godt li en afvekslende dag, hvor man våde er inde og ude, men nogle kan bedst li at være inde, og det er jo fair nok.

Men det var hyggeligt på legepladsen.. dagens kommentar var forresten en af de unger jeg plejer at ha mest med at gøre. Hun kommer gående storsmilende med et par sølvfarvede hjerteformede solbriller med lyserødt glas, og udbryder glad: 'Hey mejse! Se jeg er arbejdsmand' Right! hehe

Nå, men nu har jeg brugt aftenen på nettet og drukket et glas rødvin, og jeg tror faktsik at det kommer til at gå ok med ikke at få alt for ondt i maven over, at min kæreste ligger helt alene i en skov (eller hvad der er for et krat han har fundet på Google Earth!!) uden telt i blæsevejr (måske storm??)og 5 graders varme...

Kh Mejsen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget survivor i engelsk buskads er publiceret 12/03-2008 23:38 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.