13 år siden

Undskyldninger for at fede den

Smooth Criminal
Olivia Birch...
6 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
6 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
7 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
8 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 måneder, 7 dage siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
8 måneder, 3 dage siden
Sulten?
Kellany Bram...
8 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
3 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
7 år siden
Tomhed
Majtb
6 år siden
opdatering
Michala Esch...
18 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
4 år siden
Den der følelse i kroppen
Tenna Herman...
9 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
3 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
6 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
4 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
12 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
5 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
13 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
9 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
8 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
6 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
6 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
3 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
8 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
4 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
9 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
7 år siden
Israel
Salomon
6 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
5 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
8 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
5 år siden
Dagen i dag
Salomon
6 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
6 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
4 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
8 år siden
Ah så er forårsmåneden begyndt :)

Hmm klokken er nu over 3, og jeg sidder stadig kun i trusser og en trøje, og det eneste jeg har spist i dag er.. arrgh!! Der er kun 4 lakridspiber tilbage i æsken med 20 som D havde med hjem i går fra broren, pokkers! Kontrol? Hvor?

Nå, men nu er der ikke lang tid til vi flytter ud i kolonihaven ahahahah :) Vi har fundet en som vil fremleje vores lejlighed. En sød dame i 50erne som holder pause med sin mand. Det er selvfølgelig ikke rart for hende, men jeg er så glad for at få en ind, som man er sikker på vil passe godt på vores ting, og passe vores planter (hun skrev i en mail, at hun havde grønne fingre hehe)

Nå, men D tager snart mod England. Han har arbejdet på en cool lommelygte, og er blevet udvalgt til at komme med på en stor messe og se om der er noget positivt respons på den. Broren har hjulpet med at lave en prototype. Håber at det kommer til at gå godt.
Vi har dog ikke rigtig råd til at han tager til England, men transporten kommer til at koste ca. 500 kr, og ehm.. så regner han med at sove i det fri.
Han har tjekket Google Earth og fundet tre skov-agtige områder ca 1 km væk fra messe-stedet, og så vil han sove der, og.. Vi ville altså ikke have råd til 4 overnatninger med transport, så det er den eneste løsning. Men han tager afsted på onsdag, og selv om han har sin super sovepose og et regntæt overtræk til den, så.. Jeg krydser fingre for at det ikke kommer til at regne og blæse for meget! Og.. nå ja, så er det jo en friluftsmesse :)

Ellers har jeg brugt weekenden hos fug. Det var vildt skønt, og jeg trængte bare til en weekend væk fra Århus, så jeg kunne stresse helt af.

Fredag lavede vi mad, drak et par øller og snakkede en masse.

Lørdag shoppede vi lidt rundt i byen, jeg købte intet, mangler ellers et par løse bukser til yoga. Men vi fik blomster til støtte for pædagogerne og fik købt ind til sushi :)

Mmm sushi! Fug lavede en step by step billed opskrift, så hun kan huske hvordan man laver det en anden gang, den blev ret sjov.

Senere smuttede vi til koncert med efterklang. Rigtig fedt band som alle sikkert kender fordi jeg er håbløst bagefter mht. sådan cirka alt! Jeg skal helt sikkert have lånt noget af derek musik på bib. :)

Men efter koncerten var der så '2 for 1s pris happy hour'.. Vi blev fulde, og jeg fik det sådan lidt genfortalt af Fug næste dag. Først var det ret sjovt. Jeg havde fået nogle sko på der klemte, og prøvede at tricke alle til at bytte.. hvilket dog ikke helt lykkedes.. Der kom en del fra hendes skole, og jeg snakkede vist med alle, men så..
Jeg blev for fuld og fik det ret dårligt og ville hjem, og Fug sagde at hun ville være klar om 20, men det kunne jeg åbenbart ikke vente på, så jeg begyndte bare at gå.. i regnen. Overbevist om at jeg sagtens kunne finde det.. Jeg kan sådan lidt huske at gå rundt, og indså på et tidspunkt at jeg nok var for fuld til at finde noget som helst, så jeg tog en taxi, hvilket for så vidt var fint nok, hvis jeg havde kunnet komme ind.
Fug ringede lige da jeg var kommet ind i opgangen. Jeg havde ikke sagt at jeg var gået, og hun havde ledt efter mig i vildt lang tid. Nu var hun ret sur over at skulle gå hjem selv, fordi vejen er lidt skummel om aftenen. Jeg fattede intet, og kan ikke huske at have ventet mere end et minut på hende. Så ville jeg sove i hendes lille bitte sofa, men hun fik puffet mig ned på gulvet på madressen. Hvor stenet kan man være?! Og hvorfor er det lige, at man ikke bare kan nøjes med at drikke jeg hyggeligt fuld?!!!
Oven i det hele glemte jeg at indstille min alarm (jeg skulle til Århus for at synge om morgenen) Og jeg vågnede derfor lige da toget kørte.

Jeg hader at skulle snakke med folk jeg ikke kender så godt, især om morgenen, og især når det er om noget ikke så positivt. Organisten var dog allerede kørt, så jeg fik lagt en underlig besked på hans svarer, hvor jeg lovede at tage kage med næste søndag.. ALtså jeg er ikke den eneste der har misset en søndag, fordi jeg har sovet over mig.. men nu har jeg lovet dem kage, og det bliver da også rigtig hyggeligt at kunne holde pause med kage :)

Nå, men så sov vi lidt og Fug måtte op for at kaste op på et tidspunkt, og så måtte jeg ud også fordi det lød så ulækkert - for pokker!
Jeg lavede nachos kl 3 og vågnede op og kunne rent faktisk holde ud at spise dem kl 5. Så smuttede jeg i bad og vi snakkede lidt og så hjem med toget kl 7. Stenet dag!!

D kom først hjem kl 02.00. De havde haft travlt med den der fancy lygte :) Det var så dejligt at se ham! Det bliver nok lidt hårdt at undvære ham, og ikke rigtig kunne komme i komtakt når han skal til England...

I dag har jeg så for anden eller tredje gang i træk droppet historie.. Tror dog ikke jeg misser noget uundværligt.. Jeg skulle også have været i kolonihaven og ordne, men.. det blæser vist for meget :)

Undskyldningerne for at fede den står i kø, men til mit eget forsvar har jeg fået lavet kontrakt til lejeren med de grønne fingre, og det har godt nok også taget hele formiddagen.

Mmm solen skinner ind ad vinduet..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Undskyldninger for at fede den er publiceret 10/03-2008 15:50 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.