16 år siden

Influenza til folket

Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
13 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 8 måneder siden
Arrgh jeg er stadig syg, det er virkelig for meget nu! Jeg måtte ringe på arbejdet og melde mig syg for i morgen (når jeg nu ved det, er det dumt at vente, så de skal stresse over at finde en vikar om morgenen), og jeg har bare været så meget syg!

Jeg er dog ved at have det bedre, men har stadig den der trætte fornemmelse i kroppen, snøfter, hoster og har ondt i hovedet. Så har jeg altså ikke lyst til 8 timer i en vuggestue!! Jeg håber dog at jeg har overskud til at tage på loppemarked, og se om vi kan finde noget stof til gardiner og så er der den der sofa uden stel.. Jeg havde tænkt at det skulle være i dag, men jeg orker det helt sikkert ikke! Der plejer heller ikke at være helt så stor tumult om fredagen.. Så kunne vi også få købt maling til den gamle lejlighed på samme tid, for vi skal jo begynde at ordne den lørdag Arrgh!!! Jeg håber godt nok at jeg er på toppen lørdag!!

Vi skal have lejligheden synet d. 4. og jeg vil meget gerne være der, fordi der er nogle småting der ikke er helt ok. Det har de nu heller aldrig været, men da jeg, lige da vi var flyttet ind, tog en liste med ned til viceværten, lød han ikke som om det var noget der betød noget, og det blev derfor ikke skrevet op. Jeg vil alligevel gerne være sikker på, at det ikke er noget vi kommer til at betale for. Desværre kan synet ikke rykkes overhovedet, så jeg må det nye semesters første timer, hvilket jeg ikke er ovenud begejstret for!

Ellers er der ikke så meget.. D kom hjem ved 22-tiden i går. Der havde været stor middag efter symposiet og han havde taget kage og frugt med hjem :) Sødt!

Nå ja, og kom jeg heldigvis i tanke om at det var Pilles fødselsdag, så jeg kunne ønske hende tillykke!

Jeg tror bare at jeg skal bruge dagen på at læse lidt, og så er det vist på tide at vi får smidt flyttekasserne ud når D kommer hjem(Det er 4. gang de er i brug, og nu tør jeg ikke gemme dem mere!). Måske kan vi også få hængt billeder, spejl og lamper (lamper hvor lysudtaget nu er i orden) op.

Jeg håber at I får en mere indholdsrig dag end mig!

Kh Mejsen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Influenza til folket er publiceret 24/01-2008 13:58 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.