16 år siden

alt for godt vejr :)

Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 16 dage siden
Mmm hvor har det været lækkert vejr og er det stadig :)

Fug var her sidste weekend, og vi var ude hele tiden. Første gang man har kunne ligge udenfor på et tæppe i år, fantastisk!

Jeg snakkede mødtes med min sprogvejleder i går og fandt ud af, at jeg skal fokusere på reference og implikatur i digtsamlingen. Det var virkelig rart at få snakket tingene igennem, og nu synes jeg, at det virker mere overskueligt at få startet.

Han er ellers en sjov gut ham professoren. Midt i 60erne og ville være en komplet klon af julemanden, hvis han lod skægget gro.. og hvis han ikke brugte foundation (det har jeg ikke lang mærke til før).
Han er meget flink, men kan godt få bevæget sig laangt ud når han underviser (han studerer også sprogfilosofi), og kan være lidt distret.. men han underviser og vejleder også pænt mange studerende i år.
Han fik dog kørt mig lidt ud af den, da han begyndte at forklare noget. Ikke fordi jeg ikke forstod ham, men hans hænder bevægede sig i et stadigt hurtigere tempo.. jeg fik en association til Edward saksehånd..

Ellers.. ikke så meget interessant. Jeg prøver mig lidt frem med brug af computer og læsning. Hvis jeg arbejder på min opgave 1 time af gangen og så laver noget andet i en halv times tid går det ok, men det er slet ikke optimalt!

Jeg var hos lægen, ikke min egen, og fik en henvisning til en øjenlæge. Det tog min så en uge (!) at få fat i en der ikke havde over et års ventetid, men en tid sidst i maj er heller ikke optimalt!
Jeg forstår simpelthen ikke at den læge syntes, at det første der skulle tjekkes var mit syn når det tager så lang tid at komme til! Det må han da vide! Men jeg skal til min egen læge på mandag, og før det har jeg fået en tid hos min optiker.. måske kan han se noget eller give mig nogle øjenøvelser..

Nå ja, og så må jeg gå med briller de næste par dage, fordi jeg løb tør for kontaktlinser, og jeg kan ikke få nye før i næste uge, øv!

Forresten har jeg lige opgraderet vores internet så det bliver 4 gange hurtigere. Jeg har ikke sagt det til D (han synes ikke det er nødvendigt), men det bliver ret fedt at kunne se tvprogrammer direkte eller kun skulle vente 5 min :)
Ud over det er jeg ret muggen på Clearwire fordi man skal skifte abonnement fordi de har skiftet priser.
Den langsommeste forbindelse kostede før 100 kr/mnd. men nu har de sat det ned til 69. For at få den nye pris skal man dog betale 300 kr. for nyt abonnement - må de det?? Det må de jo sikkert nok.. Men man får 200 kr. i rabat hvis man opgraderer.. og det var jo lidt for fristende åbenbart..

Hmm.. det er alt for godt vejr til at skrive opgave..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget alt for godt vejr :) er publiceret 23/04-2008 11:21 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.