16 år siden

vrimmel af nytårsforsæt!

Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
9 timer, 2 minutter siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 23 dage siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Jeg var lige på arbejde i 3 1/2 time onsdag, og hvor var det hyggeligt! For det første var pædagogen, hvis timer jeg har hver fredag, der, og det var rart at se hende igen, men ogsåal den energi man har, når man kun lige skal være der lidt af dagen! Vi legede skattejagt udenfor, ret hyggeligt!

Om aftenen mødtes jeg med Fug på cafe, det var dejligt at se hende igen! Jeg håber at vi kan nå at se hinanden rigtig meget mens hun er her, men med flytning og alting bliver det nok lidt svært. Spider kom også forbi senere og jeg var faktisk ikke hjemme før kl. 2!

Dagen efter havde jeg noget der mindede om tømmermænd, men jeg havde altså kun drukket 4 øl! Jeg havde kvalme hele dagen og fredag vågnede jeg også med en ond hovedpine, så jeg blev nødt til at melde mig syg fra arbejde. Virkelig irriterende!

I går havde jeg det bedre, og er videre med opgaven. Jeg har tre dage tilbage, og den bliver ikke fantastisk overhovedet. Jeg har ikke fået skrevet et ord endnu, flot nok! Men jeg har tit skrevet opgaver på tre dage, der faktisk blev ok karaktermæssigt.. tja.. nu får vi se!

I dag lykkedes det mig ikke at komme for sent til kor (wow!).. det burde egentlig være mit tredje nytårsforsæt - at komme afsted i god tid uanset hvad jeg skal.

I aften kommer der to par og kigger på lejligheden. Vi (Nej jeg! arrgh! fjerde nytårsforsæt, eller har jeg nævnt det før?) roder og i forvejen gider jeg ikke rigtig snakke med fremmede mennesker. Jeg bliver ret indelukket, når jeg har siddet en hel dag og skrevet. Nu skal jeg både lukke fremmede ind i vores lille lejlighed OG rydde op! (tør øjnene og spis en kiks frøken!!)

Hmm.. og så er der jo den der opgave. Jeg skal have skrevet en god del i dag. Det ville være fjollet hvis jeg føler mig så presset at jeg panikker!

Uh forresten! Har jeg skrevet om de to ældre i kirken? Jeg tror at jeg har nævnt det før, men der er denne mand, fiskeren, og kvinde, der søndag for søndag har rykket tættere og tættere på hinanden, bænk for bænk. Mig og AK har væddet om hvornår de sætter sig ved siden af hinanden. Hun har allerede tabt, men jeg tror at det kommer til at ende uafgjort, for hele situationen ser ud til at være lidt fastlåst lige nu. De snakker lidt sammen (griner og smiler til hinanden) men det er det. I dag gik damen endda hen og snakkede med en veninde i stedet for fiskeren efter gudstjenesten. Jeg sagde, da vi indgik væddemålet, at de sidder sammen inden månedens udløb, men jeg er ikke helt sikker mere.. Skal kirken blive rammen om et kærlighedseventyr, eller løber det ud i sandet? Det er nu meget hyggeligt at have sin egen søndagsføljeton :)

Ha en rigtig god dag!

KH Mejsen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget vrimmel af nytårsforsæt! er publiceret 13/01-2008 13:02 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.