16 år siden

fobi over for pinligheder

Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
D satte for et lille stykke tid siden ord på en fobi (hvilket nok er et lidt stærkt ord) jeg har døjet med hele mit liv, men bare ikke helt været opmærksom på.

Jeg har haft den helt fra jeg var lille, og i fjernsynet aldrig kunne tåle at se Bamse gøre noget ondt over for kylling, og jeg måtte helt ud af rummet, når han stjal Lunas pandekager.
På samme måde har det været med alle andre pinlige scener på tv siden (det var her D spottede det). Jeg får en knugende fornemmelse i maven, og ofte bliver jeg helt nødt til at kigge væk.

Da jeg var mindre var det også utrolig hårdt for mig, hvis jeg gjorde noget dumt på en eller anden måde. Og alle de pinlige ting jeg i tidens løb havde foretaget mig, ville jeg kaste i hovedet på mig selv, når en ny fandt sted. Dvs. at det pinlige blev mangedoblet, og det var ofte svært at stoppe mine tanker i at kredse om disse episoder i en uendelighed.

Dette forsvandt dog efter mine teenageår var overstået, men det med ikke at kunne klare at se pinlige scener i film og på tv er der stadig.

D spottede det efter at have læst en chat, hvor dette emne var dukket op tilfældigt - dvs. at jeg ikke er den eneste der kender til dette irriterende fænomen, men er der mon andre her på pennen der kender til det? Og nogen bud på hvor det stammer fra? (Noget siger mig at det kunne stamme fra et lidt for stort overjeg..)

Kh Mejsen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fobi over for pinligheder er publiceret 08/01-2008 15:31 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.