16 år siden

Et tomt og virksomt liv...

Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Sådan er det her i øjeblikket...

... og det der med 'virksomt', det er i øvrigt også en sandhed med modifikationer. For hvor virksom er man, når det eneste man laver er at skrive tekst, som havner i et stort KUA arkiv, som inden da har sat to professorer i arbejde, og man i øvrigt ikke bidrager sønderligt til verdens trommerum ellers? ... Og, skulle jeg hilse at sige... man er heller ikke sønderligt fysisk virksom på en kontorstol uden cykelturen frem og tilbage fra arbejdet :) Igår løb jeg en tur, dejligt... men, det hører altså ikke til hverdagsbegivenhederne mere. Kunne være man skulle gøre det lidt mere. Det var rart.

Nå, jeg er egentligt - stik imod al logik - ved godt mod. Når ikke en eneste af de deadlines, jeg havde sat mig, men jeg rykker jo trods alt.

Og så er her tomt! Gamle dejlige bofælle flyttede ud til kæresten igår. Har lidt dårlig samvittighed, for jeg hjalp ikke med flytningen, men jeg skriver altså!

Her er helt helt tomt. Selv om jeg har boet her længe, føles det som om bofællen har haft flere ting end mig. Tomt for lækre produkter på badeværelset (damn!), tomt for små dåser med sjove theer i køkkenet, rungene tomt på hendes værelse naturligvis. Der er ekko, som spreder sig ude fra gangen, bare når man går forbi værelset ... og stuen, ser ud som den plejer, men igen med færre, sådan småting og hygge ... Mmm, men i virkeligheden - selv om jeg er panisk angst for det og har svoret at jeg aldrig ville, så kunne jeg måske godt vænne mig til at bo alene?

Jeg kommer til at savne hende og kæresten. Vi har sgu haft det ret hyggeligt den korte tid, de har været her. Men det bliver også spændende med ny bofælle, tøjdesigneren med bolchestangen, af hankøn, hvilket er uafprøvet i denne lejlighed - altså at bo alene med et hankønsvæsen. Håber han er nem at omgåes...det er fandme svært at lure på en halv time, og så i sådan en samtale situation, der er dybt kryptisk fordi begge ved, hvad formålet er.

Nå, men han kommer vist på lørdag. Indtil da har jeg drrrrr ... absolut tystna !

Så du, til de seriøse taster...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et tomt og virksomt liv... er publiceret 08/01-2008 09:29 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.