16 år siden

overspringshandling

Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Jeg fik kun skrevet lidt over en side på opgaven i går, men det er ok. Det var første del af redegørelsen for Lockes essay, og redegørelsen er altid det der tager længst. I hvert fald er jeg kommet godt i gang, og det tager også tid at kigge andre tekster igennem for at lave sammenligninger. I dag skal jeg videre med ideerne og mennesket som en blank tavle (og det modsatrettede MA syn + Platon) hvilket fører over i gudsbegrebet. Så årsag-følge (indrage Hume) eller bog III om ord. Det kommer an på hvor meget energi jeg har tilbage.
Jeg skal helst have skrevet 4 sider i dag, så jeg ikke kommer til at sidde med for meget i morgen!

Ellers fik jeg ryddet op i går, hvilket er skønt! Jeg plejer nemlig altid at rode ekstra meget når jeg skriver opgave, og så er der lige lidt mere at stresse over.

Der var også de to par som skulle se lejligheden. Det første par var fra litauen, de ville vildt gerne flytte, for lige nu bor de på skjoldhøjkollegiet, og de var ikke så vilde med området. De så dog lidt skuffede ud, da de så lejligheden. De havde nok forestillet sig noget der var lidt større, eller med knap så voldsomme skråvægge. Men vi stod på venteliste et år for at få lejligheden, så jeg håber ikke de forventer meget mere..

Det andet par virkede som om de syntes, at det var en rigtig hyggelig lejlighed. De havde taget drengens mor med, og hun opførte sig nøjagtigt som min mor ville have gjort. Hun havde allerede indrettet lejligheden da de gik; 'se se her kan du lige have dit skab og der kan din reol stå' ret sjovt!

Nå, jeg fik faktisk ikke brugt mere end omkring 3-4 timer på opgaven i går, så jeg må nok hellere komme videre.. Det er altid ok når man først kommer i gang..

Kh Mejsen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget overspringshandling er publiceret 14/01-2008 10:48 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.