Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
21 dage siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
10 måneder, 24 dage siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Julen var hyggelig! Jeg nåede lige akkurat toget. Jeg havde ellers troet at det ikke ville være et problem, men lige netop den dag, valgte præsten at snik-snakke for vildt, så jeg måtte smide min mappe og spæne ud mellem de andre, jeg fik vendt min bluse forkert (altså halsen rundt om maven i stedet for halsen) da jeg lyshurtigt skiftede, og så måtte jeg ellers suse ned ad fortovet, hen ad stien og så smide min cykel mellem de andre. Ned af trapperne og løbe hen til toget. Jeg var der et halvt minut før toget kørte, close call!

Min faster kom og hentede mig ved toget, og det var så skønt at være hjemme. Det var en hyggelig aften. Mad, danse rundt om juletræet (D syntes, lige som sidste år, at det er ret underligt at vi gør det, og at min far valgte 'så går vi rundt om en enebærbusk' og vasker gulv og tøj og alt det der, gjorde det ikke bedre. Det var ret komisk!)

Så var der gaver. Jeg fik gode gaver og D blev glad for mine, selv om begge neonfisk var blevet spist. Vi delte gaver ud en efter en - åbne, nææh, så må næste pakke op. Jeg tror at vi måske skal tage to og to næste år, for det tog 3-4 timer!

min moster kom 22.30, hun har haft aftenvagt, og kunne være med til gaveræset, kl. 23.30 spiste vi ris ala mande (jeg, fætter snak og faster fik mandlen:)) Så kom faster ind med hunden, som havde fået en lille rygsæk på, og den gik rundt til bordet og delte små gaver ud til alle, det var ret fint.

Forresten så vi julemanden - eller det vil sige overboens julemand. Han var klædt ud og ved at finde gaver i bagagerummet på hans bil. Mormor stod i vinduet i sin røde julekjole og vinkede og råbte; 'Her er julemandens kone'. Hun er ret sjov og sød.

1. juledag var vi til brunch hos bror og svigerinde, de havde nemlig holdt jul hos hendes forældre, og faster skulle lige nå at sige hej til dem.

D nåede lige at arbejde 3 timer inden vi skulle til familiejulefrokost, og der snakkede jeg med min mor og far om lejligheden.

Jeg kunne ikke helt huske hvordan den havde set ud, men syntes at have et indtryk af en, måske lidt slidt og gammel, men ok lejlighed. D mente at det var noget gammelt lort, at der var kæmpe huller i væggen, og han var ikke så glad for den manglende emhætte (der er naturlig udluftning.. lidt surt, men sådan er de gamle lejligheder.) Jeg havde også fået læst min lejekontrakt igennem, og kom til at se, at vi faktisk har tre mådeners opsigelse. Det ville i værste fald betyde, at vi ikke kunne komme af med vores nuværende lejlighed før 1. april, hvilket er alt for lang tid at stå med dobbelt husleje! Jeg håbede dog, at de ville være fleksible, og lade nye lejere flytte ind 15. februar, så vi kun står med dobbelt husleje en måned, mindre kan vist ikke gøre det og ellers måtte vi jo lade være med at tage lejligheden.
Vi blev også enige om, at vi ville blive nødt til at se på den nye lejlighed igen, før vi kunne sige ja, og vi ville så se på hvor meget der stod på vedligeholdelseskontoen og se om der ville være nok til at sætte i stand.
Det var meget frustrerende at vi ikke kunne få klarhed før vi kunne komme i kontakt med nogen d. 27.!

Familiejulefrokosten var hyggelig, men D var ved at have fået nok af familieting, så vi smuttede før kaffen. Min fætter og hans kæreste havde deres søn med. Han er 5 mdr og rigtig sød, men var vist lidt træt, og blev hurtigt puttet, eller hurtigt, det tog dem over en time! Puh!

Næste dag skulle D lige arbejde lidt mere før vi skulle ud til Kakke og kæreste. Det var super hyggeligt at besøge dem, og de har fået sig et super dejligt sted.. jeg håber bare at Kakke kan vænne sig til at bo på landet og væk fra folk!
Det eneste minus ved aftenen var at de satte olsenbanden film på. Jeg synes det er ok hyggeligt, men det må være dødsygt for D, som ikke engang forstår det! Han lagde sig nu også til at sove..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mejsens jul er publiceret 29/12-2007 15:29 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.