16 år siden

Jeg er vild med 8

Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Så er der skrevet under osv. og hr. bofælle virker faktisk rigtigt rigtigt sød, ansvarlig og stille og rolig. Lun humor, og selvironi - skønt og nødvendigt. Blev helt oprigtigt glad for at have valgt ham!

Skønt, ro på og alt bliver godt og dejligt. Og pludseligt kan jeg næsten komme til at glæde mig til at skulle hænge ud hos de gamle bofælle damer, og samtidig være så priviligeret at møde nye mennesker her og ja, 2008 skal nok blive et af de rigtigt gode år

Har jeg sagt at 8 er mit lykketal? Ja, det er selvklart en yderst intelligent og oplyst pige med foragt for stjernetegn og plattenslageri, der bekender sig til et lykketal... men det gør jeg altså. Så meget, så jeg bliver glad når jeg ser det på en gadedør. (På den måde heldigt at være faldet for et tal under 10 når man kommer fra en landsby, hvor 12 var enden af vejen :)

Det er noget med at det er rundt, går i ring, lægger man det ned er det tegn på uendelighed, det kan spejles på to led, det kan skrives med to s'er (mit forbogstav), og det kan være to øjne der kigger på en og er med, når man er alene. Tallet hænger også sammen med det skrevne ord otte...otto, som også kan spejles på to led. Og oérne i otte er visuelt tilstede i tallet 8, som to oér oven på hinanden. 8 er et smukt og finurligt tal, der giver en lyst til at tænke over livet, evigheden og gentagelsen...

Ha ha, fedt at det var det, der endte med at blive det interessante ved at have fået ny bofælle ... sådan er det med det ukendte, man kan ikke forestille sig det, og hænger fast i at tænke over det man kendte i forvejen :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg er vild med 8 er publiceret 29/12-2007 14:52 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.