16 år siden

Boligfast og for meget

Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 2 måneder siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Ja ja, nu kommer han, ham der min nye bofælle - lige om lidt. Skal lægge cash og skrive under - men mest af alt skal jeg bare lige møde ham igen - måle ham hedder det. Mr. Metro, på en måde gudskelov ikke en jeg tænder på. Det kunne gå hen og blive en kompliceret affære:)

Nå, og så blev jeg ringet op imorges af en veninde, der spurgte om jeg ville købe deres andel (endnu en af dejlige, der har fået børn og har købt hus) og ja, det vil jeg gerne, og jeg vil gerne bo i bofællesskab, og jeg vil gerne bo med vens veninde, der desværre for sent har givet sig tilkende, og jeg vil gerne rejse, og jeg vil gerne bo på landet, og jeg vil gerne bo i en rygsæk, og jeg vil gerne flytte sammen, og jeg vil gerne flyve alene....jeg vil leve og bevise, at jeg er pisse sej til det vil jeg.

Hmm, men jeg bor her, og skal skrive og skrive under og koncentrere mig og sidde stille, og så kommer ALLE muligheder på en gang og forstyrrer mig... og hvorfor skal jeg brokke mig over det? Det er jo fedt.

HVORFOR bliver jeg altid væltet omkuld af muligheder. HVORFOR kan jeg slet ikke manøvrere i alle de sindssygt dejlige tilbud, der er i hele verden. Jeg får kuller, jeg er restløs, der skal ske alt muligt snart... Jeg glæder mig helt vildt til at danse og dejse om af champagne på mandag. - Hedder det eskapisme?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Boligfast og for meget er publiceret 29/12-2007 13:29 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.