16 år siden

Bofælle med bolchestang

Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Jeg vågner med et jag af dårlig samvittighed. Blodet presser sig op mod næsen, og det hele pumper rundt igennem kroppen.

Fuuuck, det er allerede lørdag! Der var en million ting, jeg skulle have nået her mellem jul og nytår. Skrive forsøg ud, læse Ninas bøger, skrive det for coole og skarpe teoriafsnit - Speciale, speciale, speciale... så gik der lige en uge mere, og i virkeligheden skal jeg jo have det færdigt allerede om to-tre uger, hvis jeg skal nå at læse igennem, rette osv osv. Fuuuuuuuuuuuuuuuuck. Jeg er og bliver et forpasset potentiale. Et kæmpe potentiale, uden tvivl, men forpasset. To nåneder fri til det er uendeligt lidt. Jeg vil, jeg vil, jeg vil nå det. VIIIL!!! Bliver et nyt menneske, når det er færdigt. (Får sikkert pludselig hvepsetajle og slangekrøller) Og så tilbage på arbejdet med en helt anden frihed og dedikation... glæder mig i den grad.

Ny bofælle kommer idag. Ny bofælle skal bo i mit store værelse i min dejlige lejlighed. Ny bofælle havde købt en stor bolchestang til at bestikke mig med, da han var til samtale - var sjovt. Ny bofælle ryger et par smøger om dagen. (Hvorfor har jeg ikke sagt, at jeg helst ikke vil have det i lejligheden, er jo dømt til at blive irriteret - vatnisse - gider ikke være streng). Ny bofælle designer tøj. Ny bofælle er måske homo eller også metro...

Mmm, er meget meget spændt på, hvordan det kommer til at gå. Håber jeg bliver rigtigt positivt overrasket. Bare vi får det sjovt. Trænger til ro på og sjovt! Kære kære gud, lad ny bofælle og mig svinge på en bahagelig måde.

Kære kære gud, skidt med bofælle - tag mig i hinter, hiv godt fast og los mig op på kontorstolen, og skriv det afsnit NU!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bofælle med bolchestang er publiceret 29/12-2007 09:20 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.