P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Hey dagbog, natten kalder mig. Jeg skal snart ind og sove. Mørket er for mange timer sat ind, og udenfor er her ganske roligt. Hvem ved hvad der foregår andre steder. Så mange ting jeg gerne ville sige..hører et stykke af james blunt imens jeg skriver..det burde sne ved denne årstid,..det er ikke så koldt iår. Men der er vel endnu ikke møl i klædeskabet..og løven kan vel stadig brøle.*hehe* Men det næste år bliver hårdt regner jeg stadig med...jeg vil ikke skrive om det mens det passere forbi mig, - men uanset hvordan vinden ender med at blæse, så skal jeg nok stå her alene tilsidst..bitter, forslået, og med knækkede drømmer..men i live...og hvis forrest gump skulle komme forbi ville han sige..min mor sagde altid, ukrudt forgår ikke så let.

Jeg fik ikke spist aftensmad, og der er et punkt i min ryg der gør ondt.det er fra min seng. klokken er 2:30, jeg ville godt lave mig noget mad, men det er ved at være lidt sent. Måske lidt suppe? Der er stadig tid..selv om tiden er den ild vi alle brænder i..nu har jeg sat noget minestrone suppe over..selv om den nu er 2:24. om natten..

min hørelse er stadig meget forringet på det ene ører..det hjalp ikke noget ved øre lægen dengang..jeg kan bare ikke udligne trykket. jeg sidder og tænker lidt frem og tilbage, imens jeg venter på at min verden.som jeg kender den, går under.

Det blev en tynd omgang suppe, og nogle af bollerne har tykket sig op. hey alt kan jo ikke være perfekt *G*

det var det suppe..mit bord er varm efter tallerknen..så skal der lige skylles efter med et glas saft..ser over på mit fjernsyn, de grå gardiner, hvide i lyset..jeg kan se regn på ruden udenfor..lys fra det andet lejligheds kompleks.

2:43 - er klokken nu..der er en eller anden film i tv, jeg ikke gidder at følge med i..den siger mig ikke noget..det er noget med nogle soldater...havde det så bare været kammerater i krig. den så jeg lidt af for noget tid siden..idag..godnat dagbog :) sådan må det vel blive..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Natten kalder er publiceret 29/12-2007 02:32 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.