16 år siden

Status over 2007, forventninger til 2008

Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
8 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Forventninger til 2007 for et år siden:
D og jeg vil begge fortsætte på uni, jeg vil stadig være glad for studiet, og vide at jeg har valgt rigtigt. Nå ja, D og jeg vil stadig være sammen. Året bliver stressende og travlt med arbejde og uni og bekymringer om at tjene penge nok til Ds uddannelsesgebyr.

Fremtidsplanerne på længere sigt:
Jeg læser 2 år på nordisk og tager så suppleringsfag på journalisthøjskolen, arbejder så et års tid, og så rejser vi til et andet land (måske NZ) og køber et stykke land.
D vil færdiggøre sin master sommeren 2008 og vil derefter finde et job (evt. arbejde fultids for broren) så vi begge kan tjene penge.

Forventningerne blev indfriet. Hold da op hvor har det været et stressende år! Der hat næsten ikke været tid til noget ud over arbejde og skole. Jeg håber aldrig at jeg får så stressende et år igen! Helt ærligt! 2007 har slet ikke været toppen på det område! MEN pengene blev tjent ind, og i det hele har året nok mest være et år der bare skulle overståes så vi kunne nå frem til noget bedre.
I hvert fald behøver vi ikke spekulere over penge på samme måde nu, det bliver ikke det der skal ødelægge tingene for os.
Jeg er dog stadig glad for mit studie (selv om jeg har bandet højlydt og ofte af opgaver og skiftende studieordninger), og endnu vigtigere er jeg endnu mere sikker på at jeg har fundet en som jeg kan holde ud at leve med hehe. D er fantastisk, virkelig! Jeg elsker ham så højt!

Fremtidsplanerne på længere sigt:
Jeg vil stadig have min bachelor i nordisk, men lige nu har jeg droppet planen om journalisthøjskolen til fordel for etnografi, og formentlig vil jeg også tage en master med.
Det er meget nemmere at få opholdstilladelse i et land hvis vi begge har en master, og at få en master i nordisk, vil helt ærligt være lidt åndsvagt, når man ikke regner med at skulle bo i norden! Desuden synes jeg at jeg er ved at have lært det jeg skal inden for dette felt, lige nu træner vi vores færdigheder, men der kommer ikke så meget nyt på, så jeg ville have lyst til at fortsætte med at studere der! Journalisthøjskolen kan selvfølgelig give en masse mht. formidling, men jeg trænger til noget helt nyt! Det bliver godt at kunne se frem til nye udfordringer.

Ud over dette er vi for alvor begyndt at snakke børneplanlægning, faktisk har snakken været så seriøs, at det lige nu ser ud til, at jeg dropper p-pillerne omkring august, og så dropper vi helt beskyttelse omkring december. Vi vil ikke vente alt for længe, jeg har set så mange par der har svært ved at få børn, og par der prøver og prøver uden held, og hvem ved hvor nemt det kan være for os? Der var jo også det med at min min manglende lugtesans kan have sammenhæng med muligheden for at få børn, og selv om prøverne var negative, kan man jo aldrig vide..
Vi har planlagt ikke at droppe beskyttelse før i december, fordi jeg vil være sikker på at få min bachelor. Jeg tror at det ville blive hårdt, hvis jeg måtte droppe sidste del af bacheloren, og så skulle samle op på en hel masse i nordisk efter måske et helt år!
Ja så der er stadig masser af fremtidsplaner! Og mht. 2008:

D bliver færdig med sin master til sommer, hvorefter han arbejder for broren indtil han finder et arbejde hvor han kan bruge sin uddannelse (hvilket forhåbentlig er hurtigt, det er sgu lidt hårdt at undvære ham 3-4 dage om ugen, og ikke særlig godt at han er så meget sammen med min familie, at han er ved at brække sig over familiesamvær, når vi skal til fødselsdag el.)
Jeg færdiggør mit 2 års forløb på nordisk til sommer, og starter til efteråret på etnografi. Jeg bibeholder mit korjob og jeg håber at det også kommer til at fungere med fredagene i vuggestuen til efteråret, ellers må det bare blive tilfældige vagter, som det har været før.
Nå ja! Så flytter vi jo også lige om lidt her midt i januar! Det betyder dobbelt så langt til uni (fra 3 til 6 km) indtil vi flytter i kolonihaven i april, hvor der forresten også er planer om renovering af baderummet.

Tja som sædvanligt ændres planerne altid lidt, det bliver spændende at se hvordan 2008 rent faktisk kommer til at forløbe!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Status over 2007, forventninger til 2008 er publiceret 02/01-2008 14:00 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.