16 år siden

jule-kannibalisme

Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Arrgh! Jeg har købt to neonfisk og en sugemalle som en del af Ds gave, men nu har vores gamle fisk bidt hovedet af den ene lille fisk! Kannibalfisk! Jeg håber virkelig ikke han gør det ved den anden neonfisk, men jeg tror at han lader sugemallen være. Nu er gaven altså lidt flad.. hey skat, jeg havde købt tre fisk til dig, men johnny-fisken troede altså at det bare var foder, så hey! Her har du en grå malle og en ny plante.. burde have vidst det, for han har også hærget hans vandplante på det groveste.. nok om fisk!

Jeg sidder helt alene i en rodet lejlighed, fordi D tog til h-by i morges for at arbejde. Det betyder at jeg selv skal tage toget hjem i morgen aften. 1 1/2 time i toget selv, og jeg er først hjemme tyve over seks - spis en tudekiks, du kommer over det.. jo det er lidt trist lige nu, men jeg glæder mig så afsindigt meget til at komme hjem og holde jul sammen med min familie, og lige nu har jeg en blanding af triste og spændte følelser i kroppen.. Jeg kan godt li at glæde mig til ting, men.. bare jeg alligevel ikke havde valgt at synge i morgen eftermiddag, for jeg ville meget hellere være hjemme.

Nå, men nok tuderi! Vi har fået lejlighed! 78m2, altan, i stueplan, og fuck hvor er det fedt!!!! ja faktisk er det SÅ vildt fedt! Vi skal overtage 15 jan, hvilket er snart! Vi skal have sagt op her, og kommer nok til at betale en måneds ekstra husleje.. surt, men det er der ikke noget at gøre ved. Lejligheden vi overtager skal vi selv male og istandsætte, hvis vi vil det, og det vil vi! Den tilhørte en gammel dame, der nu er død, og.. trænger lidt til en kærlig hånd. Lejemålet kører over B-ordningen, så der må stå en del penge på vedligeholdelseskontoen, i princippet kan vi få en maler på, hvis der er penge nok, men måske skulle vi finde nogle tæpper i stedet, eller få sat en emhætte op... Måske kan vi lave et trick, og bruge overskydende maling derfra i denne lejlighed, så vi slipper for at bruge helt så mange penge.. smart! ja..
Der bliver dog langt til uni det næste semester indtil vi flytter i kolonihaven.. faktisk havde jeg ikke regnet med at vi fik det, for vi var nr. 23 (!!) på listen.. måske skulle jeg spørge hvorfor de andre ikke ville have lejligheden, men den så nu fin ud i mine øjne, bare en god omgang spartling og maling!! Og måske også lidt maling til køkkenskabene, de er virkelig slidte.. Vi skal også selv gøre rent der.. det bliver nok lidt nasty.. ok jeg kan måske godt se hvorfor de andre sagde nej, men det bliver fedt! Og jeg har fri i januar, så jeg har tid til at ordne lejlighed. D har ret travlt i januar, men han får nok ikke mindre travlt i.. tja nok til hans master er færdig til sommer, så det er faktisk rart at det er nu, så jeg har overskud. Jeg kunne lige forestille mig at det havde været midt i mit semester!

hmm.. har ikke rigtig fået lavet noget i dag.. Fik købt fisk (hmf!) og fandt ikke parfumen til min mor, for de havde den ikke nogen steder, så jeg bestilte den over nettet, og må nu lave et gavekort på den i stedet. Ret træls, men det er der jo ikke noget at gøre ved.

Jeg skal have lavet det der vingummi til D. Er ret spændt på det, for jeg har ikke en egentlig opskrift på den slags, kun en på vingummi generelt. Nogen der har en opskrift på stærkt kanelvingummi? Never mind, jeg skal i gang med det nu.

Glædelig jul :)

KH Mejsen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget jule-kannibalisme er publiceret 23/12-2007 19:11 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.