16 år siden

Professorer er nogle sjuskesvin!

Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 13 dage siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Det var en super hyggeligt weekend, bortset fra at jeg var syg.. eller det er egentlig rigtig hyggelig at være syg når man er hjemme! Uheldigvis var min mor også syg, men på en måde var det godt, for jeg havde givet hende frokost på en café og en tur i biffen i fødselsdagsgave, og jeg var bare slet ikke oplagt selv. Nu kommer hun i stedet og besøger mig en gang midt i dec., og det bliver super! Så kan vi smutte i paradis i stedet - meget mere hyggeligt :)

Men ja, jeg havde så besluttet at skyde alle tanker om opgaver ud af hovedet i den weekend, og bare slappe af, og det lykkedes! Fredag aften sad jeg hos mine forældre og så Niels Hausgaard - totalt sjovt! Han er så upåtaget, fedt!
Lørdag spiste jeg morgenmad hos min mormor, og det var så dejligt at se hende! Vi er ret enige om alt muligt, fx om hvor irriterende det er at folk der har flere penge end en selv, brokker sig over ikke at have nok.. Ja, vi snakkede en del :)

Så kørte jeg en tur i centret, hvor de har lavet en kunstig kælkebakke til alle de stakkels børn, der bliver slæbt med ud at handle af deres forældre, sejt!
Men for pokker hvor var der mange mennesker! Jeg var ved at blive kvalt til sidst! Jeg skulle egentlig kun købe et par gaver til pakkeleg, men jeg var syg og kunne ikke samle mine tanker, og derfor tog det virkelig lang tid - jeg hader overfyldte steder, mm. man ikke skal nogen steder og bare kan sidde midt i det hele og observere..

Det pissede ned da jeg skulle hjem! Heldigvis havde jeg lånt min mors regnbukser, men mine støvler var overhovedet ikke vandtætte - rigtig smart når man er syg i forvejen! Heldigvis var de tørre da jeg skulle til fætter/kusine-julefrokost om aftenen. Det var også hyggeligt, og jeg fik mandlen i risalamanden :) Desværre skulle jeg hjem med det sidste tog kl 12. Jeg kom selvfølgelig til at sidde med en fuld flok unge der smed sodavand efter hinanden og røg, og selv om jeg bare ville sove, blev de ved med at prøve at komme i kontakt. Til sidst opgav jeg, og snakkede med en ret genert fyr, fordi jeg syntes det var lidt synd at han ligesom var udenfor.

Ellers er ugen gået stille og roligt og nu er det weekend! Jeg har fået udsat min opgave igen igen til mandag fordi jeg har været syg og ikke rigtig orket noget, men jeg har dog fået læst teksten igennem og f.. hvor er sproget svært! Jeg SKAL simpelthen forstå hvert et ord, og også om der er dobbeltbetydninger, derfor har jeg læst den anden gang med en ordbog (har slået et ord op i hveranden linje i snit - det er meget i en 12 A4-siders tekst!) Ja, det har virkelig taget lang tid at læse den, men det er det værd! Poe er en pokkers karl :) Jeg har ændret min vinkling nu til at gå ud fra det uhyggelige - altså tage udgangspunkt i Freuds tekst. Det kan blive ret godt, tror jeg, fordi tekstens fortæller også funderer lidt over, hvor den uhyggestemning han fornemmer, kommer fra. Han snakker også om at det der før var så hjemligt nu er uhyggeligt, og det er jo perfekt (heimlich > unheimlich). Hvis ikke der er nok stof, kan jeg jo perspektivere til Todorov, men jeg tror nu at jeg vil holde det enkelt.. forventer ikke en topkarakter alligevel..

Nå, men ellers var jeg endelig helt rask torsdag og tog på uni, fordi jeg troede at det var vores sidste timer i semesteret.. men det er det så først i næste uge (sådan er det når man bliver nødt til at holde fri for at kunne nå sine opgaver) Men det var hyggeligt alligevel, og jeg fandt ud af, at vores historielærer - (før omtalt som heksen, men jeg har dog ændret lidt mening om hende. Hun synes - modsat mange andre undervisere - at det er fedt ikke at have en distance til de studerende - altså hun lader ikke som om vi ikke er der - kan sætte sig på vores niveau. Hun er også ret sjov - kaldte nogle profesorer der ikke kunne finde ud af at lave et ordentligt notesystem for nogle 'sjuskesvin' hehe jojo al respekt for hende på nogle punkter - men stadig er hun så vævende og ustruktureret at det kan være svært at se en rød tråd! ..ehm.. apropos.. ups!) har arrangeret en juleafslutning for os og hendes andet hold. Ret hyggeligt, men også rimelig mærkeligt, fordi vi kun har haft hende ét semester! Men det passer meget godt med, at jeg har fået aflevet to opgaver lige før. Nå ja! Så har jeg forresten fundet ud af, at jeg har afleveret en opgave i den urettede version, og den rettede er blevet slettet, pokkers! Har ikke rigtig tid til at rette den igen, og jeg dumper nok ikke faget af den grund, får heller ikke karakter for den, så..

Nå, men efter timer så vi en film vi skal bruge til næste torsdag, og bagefter snuppede vi lige en hurtig øl. Dejligt at komme på uni efter kun lige at have kigget forbi i forrige tirsdags.

I dag har været en dejlig dag i vuggeren! Ungerne var søde, og jeg har endelig fundet mine regnbukser! De har været væk i omkring et år nu, og så i dag hang de på en knage i garderoben! Det ER altså mine! Samme mærke, størrelse, og samme slidte mærker på knæerne! Havde ellers rodet det hele igennem for at finde dem da de forsvandt, så måske en eller anden er kommet til at låne dem..

Nå, måske jeg skulle tage opvasken i tilfælde af at D beslutter sig for at komme hjem og lave mad til mig.. tror nu han er på druk med Jean.. ret hyggeligt! Han skal vist også til at lave cykel her i weekenden, der ligger i hvert fald cykeldele ud over hele lejligheden - jeg er lige glad, for jeg skal bare sidde ved computeren, og forresten er det også mig der plejer at rode, så det er vist helt fair :)

Senere! Kh Mejsen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Professorer er nogle sjuskesvin! er publiceret 07/12-2007 18:05 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.