En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
5 dage siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
..Come to my mind..

På vej til skadestuen i går med en tilskadekommen veninde - eller inden, havde jeg udbedt mig hans hjælp.. Et tip til førstehjælp, så jeg kunne få hende vendt om fra at ligge på maven til at ligge på ryggen, for at lette en vejrtrækning der på tidspunktet var temmelig anstrengt..

No reply.. Skrev igen: Never mind..

En times tid senere ringede han, bekymret og spurgte til hvad der var sket, efter han havde læst sms'en og fået et mindre chok.. I hvert fald var han gået udenfor - havde forladt middagsselskabet - i t-shirt for at ringe til mig.. Betænksomt, fyren har hjerte - var min umiddelbare tanke mens jeg forklarede skadens omfang, som heldigvis syntes at reduceres til et trykket ribben - aka et slag..

..Indtil han af sig selv skiftede emne.. Nævnte at han skulle være væk fra byen indtil onsdag, og i byen torsdag.. Så måtte vi da i øvrigt finde ud af noget - for fredag vidste han ikke helt hvad han skulle.. Typisk at jeg så skulle noget.. Men kontratilbød lørdag eller søndag, hvilket han var klart glad for, lovede at vende tilbage så snart han havde fået svar fra noget julefrokost halløj..

Lovede at fortælle ham det videre forløb på skadestuen, da han frøs tilstrækkeligt til at ville vende tilbage til selskabet.. Som lovet så gjort.. Det endte med sms'er om hvad tiden på den kommende date skulle bruges til.. Massage ser ud til at blive svaret.. Jeg glæder mig helt enormt.. Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg sidst er blevet æltet igennem fra top til tå, med ret til at nyde det.. Okay - Det kan jeg godt - det var efter jul sidste år.. Men det var ikke så godt som det kunne have været - når alt tages i betragtning..

Han påstår at være mester i afslapning, så jeg meldte tilbage at jeg da så hjerteligt glædede mig til at blive udsat for det..

..Selvfølgelig kredser tankerne om det af og til.. Og hvad det kan føre til af diverse uartigheder.. Men med ild i pejsen kan det næsten kun blive til noget jeg godt kunne tænke mig skulle ske.. Med en snusfornuftig han med et par lækre hænder til at udøve lidt kærlig pleje.. Tror jeg må meddele, at et evt. mindre søvnøjeblik kun er en understregelse af nydelsen..

It's been so long since I did likewise.. Makes my thought shaggy.. I want this man to be mine..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Shaggy thoughts... er publiceret 07/12-2007 21:09 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.