17 år siden

finger opsprættet på fetadåse?!!

Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 14 dage siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 9 dage siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
26 dage siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Nå, så er vi kommet hjem fra H-byen, dejligt! Men wow haven er fuldstændig groet til! Vi prøvede at redde ærterne ud i går. Jeg er slet ikke en erfaren haveejer, så jeg er vist kommet til at ligge de 3 ærterækker for tæt! Det er blevet til een stor ærtebusk, en kæmpe knude med de lange slyngarme som griber fat i de andre planter og .. ja også det knæhøje ukrudt. Der har den sidste måned hersket anarki i kolonihaven - bestyrelsen på nær een er gået af pga. et samarbejdeproblem - og derfor har der ikke været havegang. Derfor + eksamensstress + efterfølgende fester har jeg ikke fået ordnet haven.. hmm.. men ville egentlig gerne have været til den generalforsamling.. rygterne sagde; sammensværgelse og noget med en kniv i ryggen, og underholdningsværdien af sådanne sager er slet ikke at kimse af!
Forresten er ærterne gode, selv om stænglerne er rodede, og vi har masser af jordbær over det hele - og hindbær og agurker og mmmm meget mere! Så fedt at have sin egen have!!

Hjemme i H-by!
Jeg måtte selv tage afsted torsdag eftermiddag, men det var nok også godt nok. Alt det der familiehalløj går De lidt på nerverne - vi sidder og spiser og snakker og spiser og snakker og spiser og snakker. Må være røvsygt når man ikke kan forstå hvad der foregår! Men det var rigtig hyggeligt til brors fødselsdag! Jeg har ikke været 'hjemme' i måneder, var virkelig begyndt at savne min familie!
Bitte havde givet bror en wiii i fødselsdagsgave (jeg spurgte ham om morgenen på msn om han havde fået morgenmad på sengen - svaret var nej, jeg fik wii på sengen i stedet hehe), så jeg udfordrede bror til fight, ret sjovt! Forresten blev jeg placeret sammen med ældste fætter + gravide kæreste og lille fætter, hold kæft hvor er han ..'udfordrende'!!! Han snakkede konstant!! Temmelig belastende! Kunne være fedt hvis der fandtes jævnaldrende børn til ham i familien!!
Jeg havde slet ikke hørt fra De hele dagen, så jeg regnede slet ikke med, at han ville dukke op før næste dag, men kl. 00.30 bankede han på omme hos mine forældre, super dejligt :)

Ellers stod den på arbejde for Des vedkommende. Jeg hjalp ham en del men fik også besøgt Pille. Dejligt at se hende! Vi skulle mødes i centret, og så kommer hun gående med en eller anden pige med affarvet til platinblond (!!) hår (hvem gør sådan noget!!!) Det er ikke før de kommer helt hen, at jeg kan se at det er nille. Wow det er lang tid siden jeg har set hende! Hun ligner nu sig selv, bortset fra det uheldige hår. Vi skal til reunion sidst i august med den gamle grundskoleklasse, er begyndt at glæde mig lidt faktisk, bliver sjovt at se dem alle igen!
Men Pille og jeg småshoppede lidt. KØbte et skakspil til De i tiger (så nu behøver vi ikke at spille med hjemmetegnet skævt bræt mere) og superlim.. hmm altid godt at have på sig.. bare for en sikkerheds skyld!

Lørdag spiste vi omme hos mormor, rigtig hyggeligt! Mormor tror stadig, at De forstår hende bedre hvis hun råber til ham.. hehe ret sjovt.. tror det er en indbygget refleks i folk, for hun er ikke den eneste der gør det!

Søndag var der familiesøndag arrangeret af fætrene og kusinerne - hyggeligt nok! Jeg stod bla. for salat, og.. da jeg skulle åbne for fetadåsen skar jeg en dyb flænge i min finger. Hvordan kan man være så klodset?? og hvordan kan det overhovedet lade sig gøre?!!
Lille fætter imponerede ved at tage 20 runder boksning på Wii i streg! Hvordan kan man det? Jeg tog 2 runder, så var jeg død i armene, men hans trøje var også helt gennemblødt af sved bagefter.. tror egentlig det er meget godt for kondien med sådan en spillemaskine (eller godt for overbelastning af håndled og andre computerskader)

Jeg skulle egentlig have været hjem mandag, men i stedet blev jeg til tirdag og hjalp De med arbejdet, så kunne vi tage hjem sammen.

Selvfølgelig tog det mig et kvarter at finde min cykel på banegården, havde lige glemt hvor den stod, for en gang skyld!
Nå ja, forresten var bror ualmindelig irriterende på den der arrogantagtige måde - jeg HADER folk der er arrogante!!!
Han havde lige noget ekstra arbejde inden vi skulle afsted, så vi skulle ret hurtigt ud af døren for at nå toget da vi var færdige. Men så skulle han liige snakke med De om en rapport han har lavet for ham. Jeg nævner at vi har pænt travlt - 'men så skulle I nok have planlagt at have lidt mere tid før I skulle afsted!' What?!!
Da jeg kigger rundt efter mit tørklæde, kommenterer han også, at jeg sikkert har glemt mange andre ting omkring i huset, som om jeg ikke har styr på en skid, og griner ud gennem den ene mundvig på en hånlig måde - nar!
Han kører os dog til toget, hvilket er et pænt træk, men jeg er pisse sur på ham. Han har det med at opføre sig pisse overlegent. Den der indirekte 'du roder og har ikke styr på noget som helst' kommentar! Har han selv det? Før han flyttede sammen med Bitte lignede hans hus lort! Han rodede helt vildt! Den eneste grund til at det er ok nu, er at Bitte ordner det! De siger, at det altid hende der ordner køkkenet!
Fx. da vi havde lavet mad til dem mandag, smuttede De ret hurtigt for at arbejde, jeg begyndte at rydde op efter maden, og Bitte ville vaske op i hånden, fordi der var for meget opvask til opvaskemaskinen. Hun begynder at skylle af, og jeg tilbyder at hjælpe hende med at vaske op, men hun vil have bror til at hjælpe. Så jeg sætter ting på plads, mens de har et utrolig dumt halvskænderi, fordi min totalt barnlige bror ikke gider hjælpe med at vaske op. Da jeg kigger ind i køkkenet igen, står der kun en lidt muggen Bitte, som selv må vaske op.
Jeg må lige indskyde, at jeg godt ved, at bror ikke får alting serveret på et sølvfad! Han har sit eget firma, og han lægger mange mange timer i det, men jeg ville bare ikke acceptere at skulle stå for det huslige hvis jeg havde et fuldtidsjob ved siden af, som Bitte. Nå ja, det er deres problem.. måske trængte de bare til at være alene uden familie i huset. Bare at være sig selv! Det gjorde vi i hvert fald (nok også derfor jeg blev så muggen til sidst!)

Men wow det var dejligt at komme hjem!

Spejder ringede i går og inviterede os på lasange. Fuglene skal 3 uger på interrail, så det var lidt en afskedsmiddag. Det var super hyggeligt! Efter at vi havde spist, gik vi ned til stranden og sad lidt på molen og kiggede på træskibene der er begyndt at komme ind til weekendens race.

Mine forældre kommer engang i dag (gad vide hvornår egentlig..), og skal bo i lejligheden. Det bliver super hyggeligt håber jeg, og så skal vi ned og se skibene sammen med dem, min far er ret vild med sådan noget!

Hmm.. ja skal også til at komme videre! Vi skal lige forbi lejligheden og rydde lidt op (det er nu slet ikke særlig rodet, men så se om vi kan gøre det lidt hyggeligt måske)

senere!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget finger opsprættet på fetadåse?!! er publiceret 05/07-2007 10:11 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.