16 år siden

Mmmm snart december!

Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
8 dage siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 7 dage siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Ok som lovet vil jeg ikke skrive om ting jeg ikke har nået eller skal nå, men om ting jeg rent faktisk har gjort!
I går fik jeg færdigskrevet min K/M opgave, og den blev ok. Lidt for lang, men helt ærligt så orker jeg ikke at blive ved med den - de der Colasange er ved at drive mig til vanvid - og D med!

Jeg fik påbegyndt læsningen af Poes The fall of the house of Usher på engelsk også, og uh det tegner godt! Der er så mange fede fortællerhints, og lige nu pønser jeg på om fortælleren mon er en del af R. Usher.. alle spejlingerne - huset i søen, beboerne af huset og huset selv.. Jeg har også fundet en god inkling til opgaven, nemlig at lave en 'fantastisk fortælling' læsning og derefter en psykologisk. Det sidste tror jeg ikke jeg kan komme udenom, selv om historien er skrevet før Freud. Bare det at R. Usher rejser sig op af en sofa han har ligget udstrakt på, da fortælleren kommer ind, leder tanken over på dybdepsykologi, og så lider han også af hysteri bl.a.. som om Poe har haft forsyn.. det bliver ret spændende.. indtil jeg får stress fordi jeg ikke har tid nok. Min underviser har heldigvis været så sød at give mig nogle dages udsættelse oveni, så jeg skal først aflevere torsdag, det er virkelig rart, for så kan jeg nå at komme ordentligt omkring Todorov og Freudteksten. Det er også virkelig irriterende at jeg er blevet syg!

Jeg læste et par dagbogstekster for lidt siden, og lige pludselig slog det mig, at det faktisk er 1. dec. lige om lidt. Det har virkelig fået mit humør i vejret! Jeg skal også til Herning om tre timer, og jeg glæder mig så meget til det! Det bliver så dejligt at se familien, og så fætter/kusine julefrokosten også, skønt! Min mor har været så sød at købe ind for mig, så jeg ikke skal til det lørdag, jeg skal dog lige have købt et par pakker til pakkeleg.

Forresten går det rigtig godt med vores fisk JY., men han er lidt af en hærger! Han terroriserer vandplanten på det groveste, men ellers er han ret sjov. I bunden af akvariet ligger en masse små glasperler, dem samler han op med munden og spytter ud igen.. ret sjovt at man faktisk kan høre en fisk skramle rundt! Men jeg tror at han snart skal have selskab.. nu må vi se..

Jeg er i super godt humør lige nu! December aaah! Det eneste lidt irriterende ved december er nytårsaften.
Jeg regnede med at skulle holde nytår med Fug og D hos nogle af Fugs venner, som vi også kender ret godt, men de har så besluttet, at de ikke vil holde fest i år. Fug har så besluttet at holde nytår i KBH hos en af vores fælles veninder på hendes kollegie, og ok jeg kunne jo også godt invitere mig selv og D, men jeg har bare ikke lyst til at være sammen med en masse mennesker jeg ikke kender, når man ikke bare kan smutte hjem når man har lyst.. De andre har faste nytårsplaner.. Det er lidt træls, men der dukker nok et eller andet op!
D sagde, at ellers skulle vi bare lave noget lækkert mad og så smutte op i byen bagefter og crashe en fest, hvilket lydet totalt sjovt, men sådan nogle uplanlagte ting falder.. ikke altid i hak..

Savner Fug vildt meget.. når vi nu ikke skal holde nytår sammen, så håber jeg, at hun skal arbejde i Århus hele januar!

Hmm jeg skal altså også være bedre til at være social! Jeg har ikke hængt ud med andre end D i to uger snart - bortset fra arbejde og så kusine/fødselsdagsaftenen.. Jeg er ved at være totalt kærestevissen! Det holder virkelig ikke! Og lige som jeg skriver det, smser sangeren og spørger om jeg har lyst til at hænge ud lørdag, men det kan jeg jo ikke..

Nå, men jeg skal også videre.. selv om jeg mest har lyst til at lave ingenting..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mmmm snart december! er publiceret 30/11-2007 12:41 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.