17 år siden

Terningerne er kastet

Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Jeg giver altså normalt ikke efter for gruppepres. Og tak for de fine hints om at jeg var en kylling, bangebuks osv. hvis jeg ikke tog chancen i morgen.

Nu gør jeg det altså. Jeg har lige skrevet til Tina, at jeg synes vi skal droppe den mexicanske og koncerten – i stedet for har jeg valgt et andet arrangement til os… hvilket blot betyder at hun skal være klar et par timer før.

Heldigvis for mig har hun sagt ja… uden at ane hvad hun går ind til.

Jeg har skaffet billetter til Runrigs koncert i morgen aften… så der skal vi over. I aften skal jeg have handlet ind, så jeg kan få lavet en fornuftig mad kurv med. Den skal jeg så lige nå at lave når jeg kommer hjem fra arbejde i morgen, og inden jeg henter Tina og vi kører af sted.

Så i morgen står den på arbejde, lave hyggelig ( og gerne lidt romantisk ) picnic kurv, af sted for at hente den intet anende Tina. Jeg krydser fingre for at vejret holder, så vi kan lave et stop på vejen og indtage maden i det fri… og så ellers videre til koncerten.

Udover at jeg er afhængig af vejret, så er der det lille minus, at jeg er nød til at lave være med at drikke, da jeg gerne skulle styre os sikkert hjem igen… og det lægger nok desværre en lille dæmper på min evne til at være rap i replikken… ikke at jeg behøver at drikke mig mod til, men rødvin har altid været et godt middel til at dulme nerverne lidt.

Jeg krydser fingre for at det går godt. Nu er terningerne så godt som kastet. Går det godt, vil jeg rose mig selv for mit mod... går det skidt, vil jeg give alle andre skylden, for at have lokket mig ud i det... ;-)

Nu vil jeg tage ud i junglen og afreagere ved at slå græsplænen... eller det der burde være en græsplæne, med lidt held bliver der hø nok til en mindre flok ponyer.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Terningerne er kastet er publiceret 24/05-2007 16:05 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.