D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 24 dage siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Jeg ved godt at han ikke gør det i en ond mening og eller for at såre mig, men indimellem tænker min kære far ikke ret langt. Havde lovet at komme hjem og se på papirerne vedr. lejemålet, da han aldrig før har haft med sådanne at gøre. Hun var heldigvis ikke hjemme, så jeg satte mig og talte med ham - hvilket jeg ikke ville have gjort hvis hun var der og slet ikke hvis hun " kun " sad i morgenkåbe ;-)
Han sagde konstatere at der ville blive langt imellem hundene, sådan ca. 10 km. UGH ALTSÅ FAR og hva så. Jamen det ville koste ca. 140-150 kr. i taxa hver vej hvis de skulle mødes( altså hundene ). FAR FOR HELVEDE. Var ved at eksplodere, men bed tænderne sammen.Han fortalte også at han havde haft begge hunde med hos dyrlægen, da den gamle stadig havde noget eksem som den ellers var blevet behandlet for 2 gange, og den lille skulle vaccineres. Da han var kommet hjem havde den gamle stadig kløet sig, hvilket havde fået påhænget til at ringe til dyrlægen og skælde og smælde den stakkels telefondame huden fuld. Det er ikke første gang hun har ringet og skabt sig på min fars vegne.Prøvede at få min far til at forstå at hendes opførsel skader ham mere end gavner, men tror ikke han fattede det. Sad bare og så på mig som jeg havde prøvet at bilde ham ind at månen var lavet af grøn ost.
Påhængets lovning på lejlighed skulle være sket mundtlig, så jeg er lidt forbeholden mht. rigtigheden i det. Hun flovere rundt - taler alle efter munden og gør noget andet. Hun var da sygeplesken talte med hende derom indstillet på at komme i en plejebolig, samt da jeg var der sammen med den " fimsede " indstillet på at hunden skulle have et godt hjem og indrømmede at hun ikke magtede opgaven. Men så snart at de som ønsker at hjælpe hende vender ryggen til, så "pisser " hun dem af og gør alligevel hvad hun mener er bedst.

Min far fortalte også at han ikke havde kunne se fjernsyn i en uge nu, da betalingen af antenneafgiften var smuttet for ham. Havde ringet til TDC men der kunne gå 8-14 dage før der blev åbnet igen. Så når påhænget ikke er hjemme, så ligger han bare på sofaen og høre radio.Kom i tanke om at jeg havde en lille transportabel fjernsyn som jeg hentede. Den er ikke ret stor, sort/hvid og kan kun tage DR 1 og 2. Jeg placerede den på bordet foran næsen på ham, så han indtil TDC åbner for den anden, i det mindste kan se nyhederne.

Har tænkt meget på at kontakte min søster. Regner med at der skal en container til når huset skal tømmes, og ønsker ikke at handle over hovedet på hende. Skal ikke kunne sige at JEG HAR SMIDT UD, og bebrejde / hade mig derfor. Tøver alligevel, da jeg vil have svært ved at afslag.

Min svigerinde kommer forbi i dag. Sidste weekend inden hun skal i gang med strålebehandling på mandag. 26 gange " slipper " hun med - hvilket er lidt under gennemsnittet på de fleste jeg har kørt med.

Energi niveauet kan ligge et meget lille sted lige nu, men skal vel bare i gang !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kan tænde mig af er publiceret 25/08-2007 12:35 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.