14.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
7 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
6 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
6 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
6 år siden
Vand
Halina Abram...
4 år siden
Kærligheden som udstråler
Ansu Orheim ...
5 måneder, 19 dage siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
7 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
7 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
2 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
9 år siden
En slange i huset
Anastasia
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
9 år siden
Tidligt i seng om fredage...
Ansu Orheim ...
5 måneder, 13 dage siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
9 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
10 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
7 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
9 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
9 år siden
Jeg ved godt at han ikke gør det i en ond mening og eller for at såre mig, men indimellem tænker min kære far ikke ret langt. Havde lovet at komme hjem og se på papirerne vedr. lejemålet, da han aldrig før har haft med sådanne at gøre. Hun var heldigvis ikke hjemme, så jeg satte mig og talte med ham - hvilket jeg ikke ville have gjort hvis hun var der og slet ikke hvis hun " kun " sad i morgenkåbe ;-)
Han sagde konstatere at der ville blive langt imellem hundene, sådan ca. 10 km. UGH ALTSÅ FAR og hva så. Jamen det ville koste ca. 140-150 kr. i taxa hver vej hvis de skulle mødes( altså hundene ). FAR FOR HELVEDE. Var ved at eksplodere, men bed tænderne sammen.Han fortalte også at han havde haft begge hunde med hos dyrlægen, da den gamle stadig havde noget eksem som den ellers var blevet behandlet for 2 gange, og den lille skulle vaccineres. Da han var kommet hjem havde den gamle stadig kløet sig, hvilket havde fået påhænget til at ringe til dyrlægen og skælde og smælde den stakkels telefondame huden fuld. Det er ikke første gang hun har ringet og skabt sig på min fars vegne.Prøvede at få min far til at forstå at hendes opførsel skader ham mere end gavner, men tror ikke han fattede det. Sad bare og så på mig som jeg havde prøvet at bilde ham ind at månen var lavet af grøn ost.
Påhængets lovning på lejlighed skulle være sket mundtlig, så jeg er lidt forbeholden mht. rigtigheden i det. Hun flovere rundt - taler alle efter munden og gør noget andet. Hun var da sygeplesken talte med hende derom indstillet på at komme i en plejebolig, samt da jeg var der sammen med den " fimsede " indstillet på at hunden skulle have et godt hjem og indrømmede at hun ikke magtede opgaven. Men så snart at de som ønsker at hjælpe hende vender ryggen til, så "pisser " hun dem af og gør alligevel hvad hun mener er bedst.

Min far fortalte også at han ikke havde kunne se fjernsyn i en uge nu, da betalingen af antenneafgiften var smuttet for ham. Havde ringet til TDC men der kunne gå 8-14 dage før der blev åbnet igen. Så når påhænget ikke er hjemme, så ligger han bare på sofaen og høre radio.Kom i tanke om at jeg havde en lille transportabel fjernsyn som jeg hentede. Den er ikke ret stor, sort/hvid og kan kun tage DR 1 og 2. Jeg placerede den på bordet foran næsen på ham, så han indtil TDC åbner for den anden, i det mindste kan se nyhederne.

Har tænkt meget på at kontakte min søster. Regner med at der skal en container til når huset skal tømmes, og ønsker ikke at handle over hovedet på hende. Skal ikke kunne sige at JEG HAR SMIDT UD, og bebrejde / hade mig derfor. Tøver alligevel, da jeg vil have svært ved at afslag.

Min svigerinde kommer forbi i dag. Sidste weekend inden hun skal i gang med strålebehandling på mandag. 26 gange " slipper " hun med - hvilket er lidt under gennemsnittet på de fleste jeg har kørt med.

Energi niveauet kan ligge et meget lille sted lige nu, men skal vel bare i gang !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kan tænde mig af er publiceret 25/08-2007 12:35 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.