Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
13 dage siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Efteråret har da hvis bare bidt sig fast nu. Jeg har haft ferie hele ugen ååå ja husker dårligt hvor tiden er blevet af hmmm kan ikke passe tusinde ting må være sket, onsdag morgen kom min Lillebror kom med 2 feriedrenge på 4og 6 år der bare fyldte lidt op herhjemme skabte liv i hjemmet sammen med mine børn.

Fætter Mikkel 4år stod i morges oppe i badeværelset mens jeg lå i badekaret sagde "jeg kan ikke dække bord selv" Nikolaj (min dreng på 8) Jacob (Fætter 6år) gider ikke hjælpe ååå Louise 13år sover ååå Charlotte og Lea henter morgenmad.
Nej sagde jeg så er det ikke let finde tingene i et fremmed hus svarede jeg ååå det endte med jeg stod op af badekaret ååå Mikkel der ikke har sådan et hjemme hoppede i nød flyde rundt i det varme vand.

Maden kom på bordet ååå ja NU havde Mikkel så ikke tid for vandet var sååå skønt.

Efter morgenmaden tog vi alle på kastanietur i skoven sammen med børnenes farmor og farfar. Hold da op hvor er min barndoms anemoneskov blevet tæt masser af selvsåede træer gør den næsten ufremkommelig mennn Kastanietræerne fandt vi.

Imorgen skal vi besøge Margit og Olivia der netop er flyttet Lønstrup Olivia gik i 5 klasse med min Charlotte. familien er nu skilt Olivia starter i ny skole på mandag håber de vil få meget glæde ud af disse valg.

Weekenden går med jeg skal til hundedommereksamen jeg har ikke kunnet tage mig sammen til at læse på det sååå vil det vise sig om de synes de kan bruge MIG)))

Nostalgien får også en tur hver aften sidder jeg ved Louise 13år ser de gamle fodboldkampe fra EM 92. Lea og børnene sidder i stuen ser far til fire på videoen ååå jeg sidder her høre en gammel LP plade fra 79 med Electric Light Orchestra.

Smukt skønt bare være flyde med den gamle musik

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nostalgi er publiceret 17/10-2002 20:32 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.