SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Den rådighedsvagt der normalt sover ved vores børn, kani kke sove der de næste par dage, da hun ikke kan forlade sin almindelige "post", så jeg er blevet spurgt, om jeg vil sove der fra lørdag til søndag.
Jeg har i forvejen en 23-vagt på lørdag og en morgenvagt fra kl. 7 søndag, så det betyder, at jeg kan sove længe, det er jo godt nok.
Men jeg har det bedst med at sove hjemme. Både pga. mit epilepsi, men osse fordi, jeg bare har det bedre hjemme. Det har de fleste vel. Og da det ikke indgår i mit job at sove der normalt, er det lidt træls.
Men jeg sagde ja. Bl.a. pga at jeg så kan sove det længere.
Men osse fordi, så kan pigerne, det er kun to piger der er hjemme, og jeg lave rigtig hygge. Med dyner i stuen og film og popcorn osv. Altså en rigtig pigeaften. Det tror jeg bliver godt. Og jeg får trods alt osse løn for det. Og den ene gang dør jeg nok ikke af!

Derudover er jeg næsten rask igen. Det hjalp med to fridage, hvor jeg kunne gøre hvad jeg ville, og i det tempo jeg ville. Måske har jeg osse kørt mig selv for hådrt på det sidste.
Men det positive er, at jeg alligevel, på trods af det meget arbejde, ikke har haft mere rygetrang end normalt. Altså de der 2-3 smøger om aftenen. Så det er jo godt nok.

Nu vil jeg i seng.

Godnat

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Både godt og skidt er publiceret 06/09-2007 21:55 af Dorthe Nielsen (nefertitti).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.