Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Nu er det så søndag aften endnu en weekend nærmer sig sin slutning. Jeg vil prøve at tage på job imorgen se om min tommel og hånd kan klare det føler mig dum ved at gå her være små handicappet, jeg har dog svært ved at finde ud af hvad jeg kan klare i min arbejdssituation og hvad der er svært. her i weekenden kan jeg konstatere at jeg ikke kan skrælle kartofler, det går fint med at skære brød, men er svært at smørre, det det er svært at dreje nøgler og løsne håndbremsen på bilen åååå jeg følte mig øm efter at have rørt lidt i sovsen, så nu må vi se hvad morgendagen vil bringe.

Fredag og lørdag var vi i kbh forsøgte hjælpe den lille syge familie derovre på benenene ååå straks vi kom ind lagde forældrene sig til at sove så vi "bedsteforældre" kunne lege med Josva og Elias ååå få lidt mad på bordet åååå ja det er faktisk ret hyggeligt at lege med str snart 1 ååå 3 år hvor jeg så spillede rollen som lillesøster mens vi lå i sofaen og pludrede vældigt oveni hinanden.

Lørdag aften kørte vi hjem vi synes familien så bedre ud og på samme tid havde vi brug for en dag sammen til at tulle rundt her.

Der er så kommet en ny fordyrelse i at besøge kbh familien parkeringsudgifterne er absolut noget vi skal regne med fremover, men nu var vi jo også derovre tidligere end vanlig ååå for et par år siden faldt broafgiften sååå alt i alt går det nok ååå vi har jo penge nok:-)) Forsøger jeg da altid overbevise mig selv om mennn som nordjyde er jeg jo også skrækkelig sparsommelig af sind...

nååå kærestetid inden hverdagene er over os ;-)

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Weekend i kbh er publiceret 16/09-2007 23:13 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.