16 år siden

Bliver aldrig anderledes

Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
6 dage siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Forskellen på blodsbørn og børnebørn kontra de tilstødende. Har forgæves prøvet på at tro at det er indbildning, at jeg er nærtagende og unormal - det sidste behøver jeg vist ingen underskriftindsamling på. Men holdningen skinner så åbenlys igennem og gør ondt. Håber ved gud ALDRIG at jeg vil opføre mig eller føle sådan.
Vi er inviteret til rund fødselsdag hos svigermor i næste mdr. Michelle ønsker ikke at deltage og slet ikke udsætte hendes kæreste for svigermor, som med hendes falske nysgerrighed kan virke nedladende. Jeg har heller ikke lyst til at deltage og slet ikke pga. at ex. konen også kommer. To af samme slags på et sted er mere end nok, men jeg må bide tænderne sammen og få det overstået. Holde mig langt fra de to og krybe i læ ved min dejlige svigermor og den gren af familien.

Skal ud til revisoren i eftermiddag og gennemgå det sidste i ansøgningen, inden jeg kører op og aflevere det i morgen. Tør ikke tro på at det lykkes, men håber så inderlig. Dette svingdørs ægteskab er uholdbar i længen. Det tager hårdt på mig ikke at have min base når jeg har fri. Ikke at vi nødvendigvis skal sidde lårene af hinanden, men at vi mere eller mindre er inde for rækkevidde hvis det er nødvendig.
Da jeg på et tidspunkt fremlage mit ønske om en bevilling mere - var Claus afvisende, da han mente at vi så blev konkurrenter i det daglige. Kunne efter en tid god se at som jeg udtrykte det – var en skid og syv kartofler om vi konkurrere om de samme ture, eller om der kom en ny bevillingsindehaver. Bevillingen kommer på gaden under alle omstendigeedder. Samtidig kunne han som bonus se at chancerne for en af ” de gode ” ture var større når / hvis vi holdt to til den. Det kunne han jo godt se en fidus i ;-)
Vi har i forvejen opbygget hver væres måde at færdes. Jeg holder mig mere for mig selv, da jeg ikke gider alt den ” tøse sladder ” som også er lig med utrolig meget som ikke har hold i hanke. Tøserne som jeg kalder dem, er hovedsagelig mænd med en masse kvindelig snakkegenrer. Claus er den mere sociale type og mænger sig.

Vil ud og vaske vinduer inden Claus kommer hjem og siger – hvorfor lod du ikke de være til jeg kom hjem ;-D

Stor pige – kan godt selv :-D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bliver aldrig anderledes er publiceret 18/09-2007 11:17 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.