16 år siden

Så er det nu

Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
8 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
:) jeg snart ta'r en uges tid på kursus - gad vide hvor meget jer når dernede? Har pakket masser af stoffer, vil jo nøøødig sidde dernede og mangle lige netop dét, der blev hjemme på hylden - eller blive nødt til at købe, når nu jeg selv har ! De er sgu dyre nok, de stoffer... Og jeg har SLET ikke for mange, suk.. Ja, man bli'r altså helt afhængig, kan slet ikke lade være at finde nye hele tiden.................

Nå men, jeg kan også se MAC, det er meget længe siden jeg har skrevet her til dig - måske er du ved at være "overflødig"? Aij, ikke sådan at du er droppet, misforstå mig nu ikke, men jeg tror ikke jeg har så meget brug for dig mere.. Du skal vide du har været en KÆMPEHJÆLP og jeg kommer tilbage, bare rolig - men ikke så ofte, tror jeg.
Ikke kun du har været til hjælp, også alle de der har været med dig og mig, og dem må du gerne lige tænke på; jeg får desværre ikke skrevet så meget, jeg gerne ville - stofferne igen! De ta'r min tid!!

Og nu må jeg hellere få pakket færdig.. Kan du hygge dig de næste mange mange dage - og tillykke, hvis du skulle ha' fødselsdag :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så er det nu er publiceret 17/10-2007 14:11 af Inge Minat (minat).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.