16 år siden

Så er det nu

Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
:) jeg snart ta'r en uges tid på kursus - gad vide hvor meget jer når dernede? Har pakket masser af stoffer, vil jo nøøødig sidde dernede og mangle lige netop dét, der blev hjemme på hylden - eller blive nødt til at købe, når nu jeg selv har ! De er sgu dyre nok, de stoffer... Og jeg har SLET ikke for mange, suk.. Ja, man bli'r altså helt afhængig, kan slet ikke lade være at finde nye hele tiden.................

Nå men, jeg kan også se MAC, det er meget længe siden jeg har skrevet her til dig - måske er du ved at være "overflødig"? Aij, ikke sådan at du er droppet, misforstå mig nu ikke, men jeg tror ikke jeg har så meget brug for dig mere.. Du skal vide du har været en KÆMPEHJÆLP og jeg kommer tilbage, bare rolig - men ikke så ofte, tror jeg.
Ikke kun du har været til hjælp, også alle de der har været med dig og mig, og dem må du gerne lige tænke på; jeg får desværre ikke skrevet så meget, jeg gerne ville - stofferne igen! De ta'r min tid!!

Og nu må jeg hellere få pakket færdig.. Kan du hygge dig de næste mange mange dage - og tillykke, hvis du skulle ha' fødselsdag :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så er det nu er publiceret 17/10-2007 14:11 af Inge Minat (minat).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.