råb
Halina Abram...
6 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
3 måneder, 7 dage siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
10 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
I dag har vi så fået den sidste og endelige bekræftigelse på det kusus som vi skal på i december.

"Vi" er min chef E., vores afdelingsleder/chef L. og mig. Kurset hedder "Motivation og arbejdsglæde" og foregår på Falconer Centeret i København den 6. december. Vi skal derover med tog den 5. december, inlogeres på Radisson Falconer Hotel og overnatte der til dagen efter hvor vi skal deltage i kurset, der varer hele dagen.

Og jeg både glæder mig og er nervøs, for jeg har ikke været på Sjælland siden 2004, hvor min mormor døde og jeg var til hendes begravelse. Og det er endnu længere siden jeg har været i København - der er jeg slet ikke kendt! Det er godt at de to andre er mere kendt der.

Og nu er jeg så begyndt, at tænke på hvad for noget tøj jeg skal have på til sådan et kursus! Det kan godt være at det er en totalt skør tanke og et helt minimalt problem, men... det betyder bare rigtig meget for mig, at have det helt rigtige tøj på og med, hvis vi nu skal ud om aftenen og sådan. Hvad slags tøj har man på til sådan et kursus? Og hvad tager man på når man går ud og spiser om aftenen i København? Jeg tænker og tænker? Skal jeg ringe til min kusine der bor på Bornholm (hvis du læser dette søde, må du gerne også gerne ringe). Må, må slutte nu, har fri om lidt, dette var bare lige et lille hjertesuk fra mig...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mere nyt om kursus.. er publiceret 08/11-2007 11:48 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.