16 år siden

Tryghedsnarkoman....

Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Nu når jeg sidder her og er igang med at skrive, så tænker jeg at det her lige så godt kunne være en blog jeg skriver. Men igen, er en blog og en dagbog egentlig ikke det samme ?

Nåh, jeg syntes bare at det muligvis var på tide for mit vedkomne at komme ud med noget af det man render rundt med i sit hovedet.

Jeg har nu gået i et par dage og været lidt "nede i et sort hul" og har prøvet at finde ud af hvorfor. Og som jeg skriver i overskriften, så er det sgu nok derfor. Hvorfor er det at jeg skal være en så stor tryghedsnarkoman ? Hvorfor kan jeg ikke prøve at nyde jeg er singel ? Jeg har været i forhold konstant i næsten 4 år, med 3 forskellige. De sidste par dage har jeg følt mig ensom, selvom jeg har haft venner og familie omkring mig, men som ikke har vidst hvad der har forgået inde i mit hovedet. Burde arbejde med mig selv, og prøve at gøre sådan at jeg ikke er så afhængig af en anden person.

Nok om det for nu. Prøver jo at komme uden om det. Det er den 1 december.. Eller, nej, det er allerede den 2, sådan er det når tiden går så hurtigt. Julen er kommet. Og syntes ikke at den er kommet så tidligt i år. Jeg plejer altid at være træt af julen når vi kommer i nærheden af december, men på en eller anden måde, har jeg undgået at høre julesange, se juletræer og kun en begrænset mængde julepynt indtil idag. Så der burde være en chance for at jeg vil forblive i julestemning hele denne måned. Jeg krydser ihvertfald fingre for det.

Det føles egentlig rart at bare kunne skrive, og hvis det sikkert stod til mine fingre, så ville jeg blive ved. Men vil stoppe for nu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tryghedsnarkoman.... er publiceret 02/12-2007 00:17 af Torim.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.