Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Hold da op... længe siden man har sat sine spor herinde. Meget er sket. Jeg er lige blevet opereret - som åbenbart ikke har hjulpet en flyvende fis. Egentlig kunne jeg godt tage på arbejde, men jeg har bare så meget oven i mit hoved som kører rundt, så jeg er fortsat sygemeldt. Jeg har næsten lige fået at vide, at jeg har PCO. Polycistisk ovariesyndrom. Jeg vidste jo godt jeg havde det. Min gamle læge ville bare ikke høre på mig. Nøøj, jeg var sur. Symptomerne var klokkeklare. Så skiftede jeg læge, og hun var ved at falde ned af stolen da jeg fortalte hende hvordan det hele stod til og med den gamle læge. Jeg fik brev fra sygehuset få dage efter og så kom jeg derop og snakke med dem. Det er mærkeligt... Før hørte man ikke om den sygdom, men nu hører jeg om den overalt. Jeg hader den og bandlyser den langt væk!

Tanken om at muligheden for at få børn virkelig er minimal er ved at tage livet af mig. Ikke fordi, at jeg nu går rundt med ønsket om at blive mor lige straks, men på sigt vil jeg da selvfølgelig gerne. Der er ikke noget bedre end børn!

Jeg er også på skrump - det er skrue uden ende! Men nogle ting er da blevet skåret fra. Jeg har ikke været på vægten siden jeg begyndte. Tør ikke se resultatet. Det er jo heller ikke fordi det er VILDT mange kilo der skal smides, men lidt skal der da af. Men julen bliver noget af en udfordring. Selvfølgelig falder jeg i!

Jeg skal til julefrokost med arbejdet på fredag. Gider bare ikke rigtig, synes jeg. Så måske tager jeg bare derud og spiser med dem og daffer hjem igen.

M. er i gang med en større opgave, som han skal aflevere på fredag. Så vil egentlig helst være sammen med ham, når han nu får tid igen efter den er afleveret. Han sov her i nat. Virkelig dejligt. Og så havde jeg troet at vi skulle sove længe osv, men så stod morfar og ringede på døren 9.30. ÅRH! Og han har ikke mødt M. endnu, eller hørt om ham. Så han måtte blive liggende i sengen og så måtte jeg bare lukke døren ind til ham. Var godt nok bange for at B. skulle begynde at gø osv, men der var ingenting.

-Phoebe

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget PCO... ÅRH! er publiceret 02/12-2007 21:54 af Phoebe.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.