16 år siden

Grønlangkål på sønderjys

D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
15 timer siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Det er simpelt hen den bedste af dem alle! For pokker hvor var det en lækker grønlangkål vi fik til julefrosten i lørdags. Det var hele oplevelsen værd. Den var ganske vist bedre sidste år...
Jeg var rørt til tårer, da jeg så manden og konen der var ude, at danse. Han kørte hende i kørestol hen til dansegulvet og så dansede de ellers til TV*2's "Det eneste hun ville var at danse". Det var smukt. Hun havde bare fødder. Han holdt hende så stolt om livet.

Ja ved godt det er set fra et positivistisk menneskesyn, men hvor er jeg træt af al den ballade, der skal være rundt omkring. Her i byen er 2 unge mennesker blevet brutalt overfaldet i weekenden. Vi sad faktisk hjemme i sofaen og snakkede på det tidspunkt, hvor overfaldet fandt sted. I uhyggelig nærhed, men dog ikke så tær, at vi kunne høre noget, end ikke hvis vi havde haft et vindue på klem.
Der skal være plads til alle mennesker, men under den forudsætning at man opfører sig ordentligt og behandler sine medmennesker på en hensyns- og omsorgsfuld måde.

Jeg er simpelt hen også træt af alle de sociale tabere, man møder på hvert et gadehjørne. Der er ingen lytten eller retten sig efter hverken lægerne og sundhedsstyrelsens anbefalinger om sund levevis. Til trods for de alarmerende tal, der viser at vi stort set dør som fluer som følge af vores usunde livsstil. Rygning, manglende motion og alt for fed kost.
Nå napper mig lige en smøg...

Ah ja! Nej man kan ikke læse alt i bøger og ja man lærer selv at finde ud af nogle ting, men tænk sig, at have en holdning til, at alt er imod en pga dårlige oplevelser tidligere i livet. RIG.
Tænk at være opdraget på den måde. Sætte spørgsmålstegn ved lærere pg pædagogers væren og virke. De der står med en flok utilpassede unge, der hverken kan eller vil det ene og det andet. Ja selv i vuggestuer begynder det.
Men der er jo ikke noget, at sige til det, når man ikke tager imod råd fra sin sundhedsplejerske fra begyndelsen af. Tænk at stille spørgsmålstegn til den slags!

Nu har vi nok været ualmindelig heldige. Vores barn kan både sove længe og er fuldstændig harmonisk på alle måder. Gener ja. Opdragelse ja. Men som nybagte forældre er en sundhedsplejerske guld værd. Alle de råd vi har spurgt efter har virket og hun har givet dem ud fra vores behov og vores barn, som alle andre i min mødregruppe på 6. Behandl dem ens ved at behandle dem forskelligt!!

Punktum!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Grønlangkål på sønderjys er publiceret 05/12-2007 20:22 af str-ponzz.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.