At gradbøje uskyldighed..

Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 1 dag siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
I morgen er dagen. Fredag. Soldaten kommer på besøg, han har fri, så han kører altså herned for min skyld. Som i KUN for min skyld.. Det er vildt fedt!!

Har aftalt med de andre klassekammerater, at jeg får lov at smutte klokken lidt i to i morgen, så jeg kan være hjemme til når han stiller hos mig klokken to. I løbetøj. Yeah!! Hehe, griner indvendig over min sindssyge ide. Vi skal ud og løbe. Hele vejen ud til hesten, som så skal løsspringes - hvorefter vi løber hjem igen.. Og tuller op på skolen for at spille badminton i et par timer.. Madlavning, spisning, bio - ja - har fortalt hvad der sker..

Tænkte lidt over det hele mens jeg gjorde rent. Jeg glæder mig vildt til ham kommer. Sommerfuglene flyver stille og roligt rundt i maven. Men, det er ikke fordi jeg gerne vil under dynen med ham. Det er fordi jeg glæder mig til at han kommer for at være sammen med mig. Vi skal hygge os i mit lille køkken, grine sammen og have det super fedt. Så jeg, bare for en halv dags tid, kan få lov at fortrænge alle de skide problemer hjemmefra. I morgen (hov, klokken passerede lige midnat, så det er vel i princippet i dag?) skal jeg for en gangs skyld hygge mig rigtigt med ham.. Bare nyde det gode selskab..

Troede lige jeg skulle have en portion nachos her til aften - en ros til mig selv fordi jeg havde været så flittig med rengøring og oprydning - og så kan jeg ikke åbne salsabøtten. Nedtur.

Chaufføren snakkede jeg ganske kort med forleden. Mødte ham da han var ude i stalden for at sætte spåner af. Vi snakkede kort, flirtede lidt. Snakkede om afgangstidspunkt. Det var det. Tror stadig der er lidt interesse, selvom han vist er lidt vissen over at have så travlt? Det virker sådan i hvert fald..

Via facebook er jeg blevet kontaktet af en jeg engang gik i folkeskole med. Parallelklasse. Sød fyr. Sidste gang jeg så ham, sådan rigtigt, var en mørk aften til niendeklassernes afgangsfest. Vi kyssede i et stille hjørne af haven. Tror han havde været vild med mig temmelig længe, så det var lidt en slags forløsning for ham - gætter jeg på. Dengang. Vi har snakket lidt over msn siden - han er godt igang med at sørge for at jeg kan komme til hingstekåring. Har dog sagt, at han ikke skal sætte himmel og jord i bevægelse for min skyld. Vil så nødig give indtryk af at være interesseret.

Dog må jeg indrømme, at hvis han er blevet mindre hysterisk siden folkeskolen, kunne han være et emne. For dengang kom min første kæreste (!) ham i forkøbet, ved at ringe til mig en aften, og spørge om han da ikke kunne få lov til at se lidt mere til mig.. Kan huske at jeg selv dengang fik dårlig samvittighed. Jo - kæresten var da super sød. Men det var ham her da også..

Tiden vil vise hvad der sker. I næste uge skal jeg i byen med de kendte!! Wow!! Sammen med min bedste ven, der ikke helt har forstået at jeg er ligeglad med de kendte, men meget mere interesseret i at have det fedt sammen med ham. Så det er en anledning til at lufte den sorte kjole og de lækre sko. Vi tager lige en uges slankekur. Nul chokolade fra nu af, burde kunne gøre det - eftersom jeg alligevel er løbet tør, tror jeg faktisk reelt nok det kan holdes. Hehe.

F

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At gradbøje uskyldighed.. er publiceret 07/03-2008 00:11 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.