Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Har afsluttet dagens undervisning - min elev stoppede. Hun er en af den slags forkælede teenagere, der altid får sin vilje. Vi kunne have lavet endnu mere godt ud af ponyen, men når hun ikke hører efter - er det jo svært.. Et eller andet sted er jeg spændt på at se hvor meget der bliver ud af hende engang - dygtig rytter sikkert - men desværre sandsynligvis også super snobbet..
På en eller anden måde, var det en sten der blev frataget mit hjerte - for hun er virkelig en specielt type.. Puha - lettelse!

En klump i hjertet, fordi bedste ven har meddelt, at han synes at jeg skal droppe soldat og finde en anden.. Det kan jeg ikke, soldaten er simpelthen for spændende, og for radikalt anderledes set i forhold til hvad jeg ellers har kendt? Jeg kan ikke give op - og da slet ikke nu hvor jeg skylder ham en ordentlig omgang efter rids i bilen og bulet fælg? Føler mig som et fjols.. Et stort et.. På den måde er han en klump i halsen, der ikke har tænkt sig at forsvinde før jeg har fikset min dårlige samvittighed.. Føj for pokker!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En klump i halsen.. er publiceret 29/04-2008 18:41 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.