16 år siden

"Ekspedition fox de store have"

SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
11 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
16 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
8 år siden
Operation
Halina Abram...
1 måned, 25 dage siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Idag kørte vi på udflugt til Århus Botaniske have hvor der var Plantemarked efter en times kiggen på blomster eller måske kiggen på min kærestes kiggen på blomster, satte jeg mig med planteposerne omkring mig på en bænk nød solen og klappede Pongo inden længe fik jeg en ustyrlig lyst til at ligge ned så småblunde jeg på bænken med en arm ved hunden liggende nedenfor. Inden længe havde kæresten nok engang fyldt et par håndfulde poser med planter og det var tid at finde ud. på vejen ud fandt jeg en springvandspumpe til vores kommende murbalje havebasin, så den røg også med hjemad;-)

Hjemad kørte vi ud i det grønne ad Moesgaard og maguritruten ned langs østkysten og horsens fjord madpakker i det grønne og masser af fantastiske indtryk fra gamle huse mange i bindingsværk haver træer marker bakket landskab mm en fantastisk tur hjemad i meget roligt tempo.

Skiltene til Hov mindede mig om jeg som 11 årig i 1974 var med FDF på "ekspedition FOX de store have" hvis ca 14 dages ture med oppakning i kære med telt proviant opgaver sejlads på Samsø og Tunø husker bla jeg gik stranden tunø rundt på den dags tid vi var der.

Rappeling af kære ned af skrændt til standen mm ellers gik min tid som yngste på tur hvis mest med holde øje med andre Hvorupgård spejderpiger småflirten med spejdere fra andre grupper især en Herning Trup.

Mon ikke det netop var i de år FDF (drenge) FPF (piger) blev slået sammen og de fleste spejdergrupper på denne tur var drengegrupper hvilket gjorde vores Spejderpiger fik masser af opmærksomhed.

Maden alle dagene på denne tur var militærrationer dåsemad og dagspakker med lidt af hvert vi fik stort set dagligt pulverkartofelmos som hang os langt ud af halsen.

Nå det var lidt tanker fra en svunden tid da vi kom hjem havde vi gæster som selv havde lavet kaffe sååååå det var bare dejligt..

Derefter plaskede vi med vand til den store guldmedalje for at se hvordan springvandspumpen kunne sende vandet op med forskellige dyser nogle gange sprøjtede vandet langt ud af murbaljen...

Kan i have en rigtig god aften

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "Ekspedition fox de store have" er publiceret 18/05-2008 22:52 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.