Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
Hej alle sammen.

I skal idag være velkommen til at kalde mig rappende and. Det tror jeg skal være mit indianernavn i denne uge. Jeg var til min allerførste julefrukost i går. Det var kanont. (eller som Puk fra julekalenderen ville sige " tykkkkkkkt") Smader sjovt. Masser af sjov, dansen og ikke mindst syngen og skrigen. Og det har væltet stemmen der ikke havde det for godt i forvejen, efter to forkølelser oven i hinanden. Men nu håber jeg på at være på vej tilbage.
Så hvis nogen har hørt en lille kvinde i en stor sort pels kvække inde i Århus midtby idag.....Rigtigt gættet....Det var mig :-)

Ellers går det godt. Min tossede storebror fra Norge er her i øjeblikket. Mor har fødselsdag på Mandag og han syntes han var nød til at komme over og sige hej, han kommer ikke i julen. Det er dejligt når mine brødre er her. Bare bror 1 og bror 2 ville enes så vi kunne blive sammlet alle sammen. Jeg ville sågar lægge hus til. Men det har desværre nok lange udsigter.

Til gengæld er udsigten til virkelig god Amerikansk Fodball i morgen, helt i top. Green Bay packer mod San Francisko 49érs. To kanon hold. Men jeg holder nu på Packers. De er mit hold..... :-)
Jeg håber de vinder Super Bowl. Og det ser godt ud for dem.

Kan I alle derude have en rigtig god Jul hvis ikke vi tales ved inden. Og også et god nytår hvis der skulle gå så lang tid.

Rappende And

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rappende and er publiceret 15/12-2002 00:53 af Birgitte Andersen (Birgitte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.