16 år siden

Er stresset, over hvad?

Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 6 dage siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Jeg er sindssygt stresset for tiden... det er som om min puls aldrig falder ned.
Jeg synes hele tiden, jeg har dårlig samvittighed over ting, jeg gerne ville, men som jeg ikke når. Ting jeg lover mig selv at gøre...

Det føles forfærdeligt. Jeg har lovet at lave en lille animationsfilm for en ven, der spiller musik til deres release. Det er om en måned, og det er en opgave, jeg så gerne ville lave. Men det går ikke. Jeg har kun fri i weekenderne og jeg har indtil viddere brugt dem på Berlin, Holland, Forældre med familien, sommerhus med veninde... og hvis jeg tror jeg bliver anderledes den næste måned er jeg for dum. Jeg bliver nødt til at melde fra, at det simpelthen ikke kan lade sig gøre, fordi jeg har fuldtidsarbejde plus, og det det er umuligt for mig at sætte mig ned og fortsætte med at glo på skærmen om aftenen. Måske for at skrive præstationsløst, men ikke for at kreere. Jeg er træt, meget træt nå jeg kommer hjem.

Jeg hader, at jeg skal melde fra... men jeg hader endnu mere tanken om at have dårlig samvittighed en måned endnu og så skuffe både mig selv og dem. Og jeg hader også endnu mere tanken om at leve uden luft den næste måned. Jeg magter det ikke. Æv....men nu ikke slå sig i hovedet. Jeg kunne skrive speciale på 2 måneder, fordi jeg fik tid til det. Jeg kan ting, når jeg giver mig tid til det. Jeg har FULDtids arbejde - fat det! Der er ikke tid til at lave alt muligt andet. Det er kun at nedbryde sig selv at tro på den slags. Hvis jeg vil andet, må jeg have deltidsarbejde, og det har jeg i virkeligheden ikke lyst til. Jeg har lyst til at lære mere, som jeg kan bruge direkte på arbejdet. Er stadig ikke kommet igang med at actionsscripte og slår også migselv i hovedet med det. Man kan ikke alt på en gang, og det er kun 2 mdr. siden jeg afleverede speciale. SLAP NU AF.... ikke mere næseblod, ikke mere spændt blære,.... sig fra sig fra sig fra.... lad være med at tro, at du bliver kedelig af den sag. Du bliver bare stærkere, og gør tingene bedre.

Åh, jeg dør af dårlig samvittighed og angst for ikke at præstere og opnå alt det, jeg vil, for at imponere mig selv og verden en dag. Så utroligt meget spild af kræfter.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er stresset, over hvad? er publiceret 28/05-2008 23:24 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.