21 år siden

Bushfire.

julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
8 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Her før middag skulle jeg lige om på skolen med et fadfuld mad til klassen, da de skulle holde et party og hver elev skulle bringe noget. Vi skulle bringe en savoury. Fat i ordbogen, hvad er en savoury?
Ifølge Gyldendal's røde ordbog er det:
Velsmagende, vellugtende appetitlig, delikat, pikant lille krydret ret (der serveres mellem desserten og frugten.)Nå, men det blev til små pinde med strimler af pålæg, ost, Libanesiske agurker i firkanter, cocktail-tomater, kiks, små trekanter franskbrød og rugbrød med smør på. De andre børn kender sikkert ikke rugbrød.
Derefter var jeg henne i supermarkedet med det rødkålshoved jeg købte i går. Da jeg skulle skære det her til formiddag, var flere af bladene brune hele vejen igennem.
På vej hjemad så jeg en stor røgsky i retningen af hvor jeg bor, men jeg var ikke nervøs, da det så ud til at være et stykke væk herfra. Nysgerrig blev jeg og fortsatte forbi gaden hvor jeg bor videre i retning af røgen. Jo nærmere jeg kom des mere uhyggeligt blev det, solen forsvandt og et underligt røget lys omgav mig og flere andre nysgerrige bilister. Helikoptere og små fly fløj lavt og ind i kanten af røgskyen. Det var godt nok helt ude i bushen hvor der kun var få huse, ca. 10 km. fra hvor jeg bor, men de var sandelig også meget tæt på ilden og folk stod i små klynger ude på gaden og så til. Jeg kørte nu bag en gravemaskine som sikkert skulle ud og hjælpe til med at rydde bush for at dæmme op for ilden. Politiet havde lavet en vejspærring og jeg vendte om. Tv's Channel 9 holdt der også, det har ikke været en af de mange småbrande der forekommer her om sommeren, når de har bevæget sig derud. Vi har i dag 30 grader og en moderat vind fra nord.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bushfire. er publiceret 17/12-2002 06:50 af kookaburra.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.