16 år siden

Fra arbejde til grill-halløj...

Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Det var heldigvis ikke så slemt på arbejde idag som jeg frygtede. Efter 2 sygedage forventede jeg faktisk at der lå en ordenlig stak og ventede på mig, men jeg fik faktisk hurtig bund i det. Men det var vist også mest fordi der var noget galt med telefonerne idag, havde kun ét opkald hele dagen frem til kl 14:30, så havde masser af tid til mine opgaver.

Fik også sendt pakken afsted til Kenny, håber han får den hurtigt så. Har lagt et par små overraskelser i pakken til ham, håber han blir glad for dem.

Hans roser fra i mandags står ranke og flotte her ved siden af. Får altid et stort smil på når jeg kigger på dem. Men savner ham rigtig meget...

Troede ellers jeg skulle slappe helt af i aften, men Bent ringede lige i eftermiddags for at høre om jeg kunne afløse for ham henne i svømmeklubben i aften. Han ved åbenbart at han skal ringe i stedet for at sms'e hvis han skal have hans vilje, for jeg kunne ikke sige nej til ham. Så skal afsted i svømmeren IGEN i aften. Det er kun 3. aften i træk. Og Tove ringede også idag, om jeg kunne tage hendes 2 hold i morgen, men sagde at jeg ikke var sikker på at kunne nå hjem fra arbejde, så nu må vi se.

Håber virkelig det blir til noget med noget grill-halløj i morgen. Trænger til at have nogle gode venner omkring mig uden at skulle leve op til noget som helst. Alex er helt sikkert klar på et eller andet og Madsen har også lovet at komme. Så måske Katrine også, hvis hun ikke skal ud med klassen efter hendes eksamen i morgen, kan jo godt tænkes. Jeg må lige få samling på "tropperne" i aften.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fra arbejde til grill-halløj... er publiceret 12/06-2008 19:39 af NuserNielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.