At give manden chancen..

Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Han driver mig til vanvid. Stille, roligt og sikkert, uden at gøre noget som helst for det. Jeg drømmer om ham når jeg sover.

Han er lige et par cm højere end maj. Smuk lød. Bom stærk. Intelligent. Det var tre fordele - tre gode grunde til at gøre noget seriøst ved det.

Men han bor i Odense. Han er lidt genert, noget jeg først skal have pillet af ham, før jeg kan komme helt ind under huden på ham. Han fremtidsønsker, hans uddannelse er praktisk og kan bruges hvorsomhelst i verden. Han ville kunne tage med mig rundt, omend han måske ikke har lyst. Rejselyst har vi dog til fælles.

I could get married to the guy - as soon as I'm done with my education..

Bortset fra uddannelsen langt væk, er der flere fordele end ulemper. Jeg har lovet mig selv at den "næste" udkårne, skal slå benene væk under mig. Det kunne han gøre, hvis han havde lyst - og hvis han vidste det tror jeg.. Håber stille at han gør det.. Krydser fingre..

Bedste ven har en fætter.. Lyder som en ren mujaffa-historie - bedste ven prøver så vidt jeg kan gennemskue, at føre os sammen.. Hmm.. Ved ikke helt om jeg er til det.. Typen..

Bedste Ven skriver at Fætter også en single og med de samme lyster som mig.. Og at Fætter ikke har dame på endnu, selvom Bedste ven har presset ham et utal af gange.. Han tilføjede desuden at han godt kunne lægge to og to sammen.. Jeg kan ikke finde ud af hvad han mener.. Frygter lidt at Fætter kan huske mig fra en event tidligere - og måske går rundt med et crush? No.. Oh no.. Bedste ven foreslog lige at vi kunne have sex - mig og Fætter.. Måtte svare at det duede jeg ikke til.. Bedste ven mener at jeg burde - eftersom sex medfører et godt helbred.. Jeg fejler umiddelbart intet? Spurgte til om fætter var syg..

Alt imens har jeg skrevet til fyren fra Odense - Crush.. Lagde lidt op til ham.. Bekendte kulør - fortalte at jeg havde drømt om ham i nat.. Fremtidsdetaljerne undlod jeg selvfølgelig - men de andre detaljer har han lige fået.. Det er nu meget rart at blive bekræftet engang i mellem.. Uhm..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At give manden chancen.. er publiceret 15/06-2008 20:53 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.