16 år siden

Jeg er glad i maven

How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
For igår endte godt!

Jeg brugte hele eftermiddagen på at lege med kode til en opgave på job, og det er sjovt at have tid og overskud og lyst til det! Glæder mig til jeg skal på kursus... får samlet en masse spørgsmål sammen inden.

Og inden festen var homoveninde og jeg oppe at besøge hendes date, som jeg vist efterhånden godt må kalde kæreste på Dining Room - et sted man kan anbefale for udsigtens skyld. Ganske ganske enestående at sidde på amager og kunne se så langt som til Grundvigskirken og Bellahøj. Ret fantastisk. Og vi fik drinks, fordi daten havde sidste dag på job. Og vi blev glade af det. Selve kandidatfesten var ikke rigtigt en fest, men en komsammen med omkring en 10 mennesker. Godt at J ikke var der, det ville have været alt alt for småt til at jeg ville kunne have klaret det.

Og så tog jeg tidligt hjem og ringede til lille fyr, som jeg hellere må kalde noget andet. mmm, må jeg lige tænke over. Lige nu er det ord som den søde og kærlige, der falder mig ind... ikke helt fyldestgørende. Men han spurgte helt af sig selv, om ikke han skulle komme ind til mig, og det gjorde hans så. Og, ved ikke rigtigt, hvad jeg laver men, det gør mig glad. Han er sød, lidt nørdet, og virker glad for mig. Det er et pudsigt arrangement. Nu er han gået hjem for at læse. Jeg fulgte ham til toget for lige at tage en kop kaffe af de lækre med mig selv, og han spurgte om det ville gå an, at kysse ude i al offentlighed. Og ja, jeg er ret ligeglad, eller glad. Så kyssede vi der, ude på gaden midt i formiddagslyset. Mærkeligt, og dejligt.

Som sagt, ved ikke hvad vi laver. Han spurgte igen, om vi skulle ses igen. Jeg ønskede god eksamen og fik klemt et 'hvis ikke vi ses før' ind, og han sagde 'det gør vi'.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg er glad i maven er publiceret 15/06-2008 13:20 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.