Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Hey dagbog, - jeg kan ikke sige tingene ligeud, - men engang imellem sker der en så stor uretfærdighed, at min sjæl ikke kan finde hvile. Engang imellem, bare engang imellem kan min vrede over uretfærdigheden bringe mig tilbage for at konfrontere folk med denne uretfærdighed, så min sjæl kan få hvile.

Som barn bad jeg djævlen om at få styrke nok til at knuse alle dem som gjorde mig ondt, samtidig bad jeg gud om at give mig visdom..så jeg ikke benyttede denne forkert.

Jeg håber jeg lever op til det..Men jeg har brugt Magten..Haft Store nosser...Store nok til, ikke bare at lade mig få prygl også ikke svare igen..+ you fuck with me, you fuck with famely...de har ved ringside, og vil ind i ringen og bokse med..sammen med mine venner støtter de mig..jeg er ikke alene..selv min lærer er på min side..har jeg aldrig oplevet før, men jeg har også en rigtig god sag imo..

samtidig vil jeg sige, at min tøjstils ændring..nok har bidraget til at jeg er blevet en mere hård negl,..jeg er bare dresset bedre i den sorte læderjakke til 2500kr..var det vist..eller også var det 3500..den var pisse dyr, men den passer mig godt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Uretfærdighed er publiceret 01/07-2008 22:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.