16 år siden

Fyr har helt feberhede øjne

Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Min folkeskolekammerat er blevet syg, og fyr lignede helt ærligt også en, jeg er ked af at have kysset med, da jeg sendte ham hjem iseng....pga. smitte.... orker ikke starte job med at ligge syg. Men de er åbenbart 5-6 unge friske fyre, der har lagt sig i sengen efter den sommerhustur. Håber jeg trodser alle odds, eller at virus er særligt glad for unge drenge under 30 ;)

Mmmm, nå, så det betyder så, at han ikke kommer med...., og det betyder at folkeskoledreng heller ikke kommer med, men he he - det betyder til gengæld at der fuldstændigt frit og frejdigt kan grines lidt af situationen, og det trænger jeg måske til. Jeg glæder mig til at se mine andre gæster rigtigt rigtigt meget. Der kommer mest coole piger, og så et par enkelte venner og gode venindes søde søde kæreste.

Jeg har lavet hjemmelavet is, bagt brød, købt bær til colí, culotte, nye kartoffler, krydderurter fra min moders hus, lækre salater... jeg laver så utroligt sjældent mad, man havde pludselig fået lyst til at lege... og nu glæder mig nærmest også til spise maden - ha ha :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fyr har helt feberhede øjne er publiceret 12/07-2008 15:54 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.