16 år siden

Tror fyr kommer med til fødselsdag

heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Jeg skal holde fødselsdag for mine venner i aften. Troede jeg havde arrangeret mig så fiffigt at holde fødselsdag mens fyr var i sommerhus med alle sine venner.... faktisk også fordi jeg var lidt misundelig på ham.

Men nu bliver det til, at de alle sammen er taget hjem... og så sidder jeg jo lidt i den der; skal han så med hos mig. Han vil vist gerne. Min søster er hamrende nysgerrig efter at møde ham, stort set alle i selskabet har hørt om ham, og så er der lige to piger, der ikke har, hvoraf den ene er J's veninde også.

Åh, jeg kan ikke finde ud af det... og vi har snakket om det, hvilket gør det endnu værre. Men jeg er vist endt med at tænke, at selvfølgelig skal han med, hvis han selv har lyst. Jeg har lyst til at han er der. Jeg har ikke lyst til at vennerne tænker, at det er for livet, men jeg har på den anden side heller ikke lyst til, at de ikke tænker det. Og jeg har ikke lyst til at blive dømt som sådan en, der trækker alle mulige med ind i deres liv... præcis som jeg dømmer min lillesøster engang imellem. Men jeg har virkelig lyst til at han er der.

Fyr er sød, utroligt sød. Jeg nåede at blive helt nervøs den sidste dag han var i sommerhuset med sine venner, fordi jeg slet intet hørte fra ham. Og intet sådan 'kærligt' - kun måske, et spørgsmål om, hvad jeg lavede eller sådan noget. Jeg endte med at skrive, at jeg gerne ville have bekræftelse, og at vide, hvornår han kom til Kbh, og så skrev han i en helt grinende tone, at han da var helt vild for at se mig, og at han kom, så snart han kunne. Og nu hvor han er her, og ligger i min seng... og igår fortalte mig, at vi idag har kysset for første gang for 2 mdr. siden, og at vi genså hinanden efter jeg kontaktede ham, for præcis en måned siden idag, så kan jeg da godt se, at jeg er lidt latterlig. Også fordi han vist gerne vil med i aften....


I virkeligheden passer det meget godt. Han har været klog at sige, at han er småsyg, og at han ikke orker, hvis ikke han er på toppen. Skal vist nurse ham lidt til at komme, hvis han skal med. Jeg har da også været en klovn!

Hans gode ven kommer også. Min homoveninde og hendes kæreste har mødt ham flere gange allerede... det ville slet ikke være svært. Og jeg ved at min søster, vil synes han er sød. Er lidt bange for min gode ven og hans drillerier, men fred være med det. Alle vil os det bedste.

I virkeligheden, gid han gider stadig i aften. Under ale omstændigheder glæder jeg mig meget til de kommer, og til idag, hvor vi nok skal være lidt sammen :) Juhu

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tror fyr kommer med til fødselsdag er publiceret 12/07-2008 10:21 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.