Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 18 dage siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Det engelsk ord for unik.

Jeg har det unikt underligt. Har tre fjerdedele kvalme.. Har haft det et par dage - hvis jeg vågner med samme følelse i morgen, begår jeg den ulejlighed at kontakte min læge.. Som jeg ikke aner hvem er.. Som jeg ikker aner hvor holder til.. Det skal nok blive interessant..

Det er slet ikke varmt nok(!), så hopper da lige til træning lidt senere? Når ellers det hjemmebagte er færdigt i ovnen..

Cyklede hjem fra Amager efter skole i dag. Uden at kigge på kortet en eneste gang, havde selskab halvdelen af vejen - i den her by er 13 km jo ingenting? Bortset fra at man tramper hele tiden, fordi her vitterlig er HEL fladt..

Nye chefer er alle super glade for mig, hvilket er skønt.. Blev ringet op og tilbudt ekstra arbejde inden skolestart, fantastisk..

Skolestart.. Den forpulede matematikeksamen er ved at drive mig til vanvid.. Det er urimeligt så meget held betyder til den mundtlige eksamen.. Det skriftlige eksamenssæt kom tilbage, med flere rettetegn - end regn-igen tegn.. Boost til selvtilliden..

Veninden der for tiden er på ferie i London, skrev til mig.. Blev snot-misundelig, og drømte mig for en kort stund til London.. Det må blive en anden gang.. Får gæst fredag, det bliver rart.. Arbejde i weekenden - væmmeligt indbringende.. Biotur med matematikholdet - kort sagt - det bliver en rigtig god weekend.. Hvilket jeg efterhånden synes jeg har fortjent..

Vinden blæser en stille vind ind af vinduet, det lufter. Lovely. Og så - ud i solen!! Med matematikbogen under armen og solbrillerne solidt plantet på næsen..

Se efter de smukke sommerfugle :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Unique.. er publiceret 31/07-2008 16:23 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.