Jubiiiiiiii så er det snart weekend

SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Kære dagbog,
Sikke da en dag, hold dog helt op hvor er jeg bombet. Har i dag deltaget i to timers Calanetic´s, er dælme øm i hele kroppen. Men på en god måde, tror godt jeg kunne blive bidt af det.
Min skat ringede hjem fra jobbet i dag og sagde at han måske godt kunne få ferie aligevel om 14 dage som vi havde planlagt, så hvem ved måske skal vi så aligevel til Alanya!!!! Men jeg tør ikke tro på det før han får et endeligt svar og rejsen bliver bestilt. Heldigvis er der stadigt mange ledige pladser på rejser der til. Men nu må vi se, håber kun på det. For så bliver jeg vel ikke skuffet en gang til, he he.
Får travlt på lørdag, mor og far skal flytte ind i deres nye hus, det bliver så skønt for dem. glæder mig så meget på deres vejne. Det er bare helt perfekt til dem.
Og på søndag fylder min mindste jo 4 år, det er helt ufatteligt så hurtigt som tiden går. Synes det er utroligt at tænke på at det er fire år siden jeg fødte ham. Mors lille drnge er blevet stor. Øv har ingen helt små børn mere, savner at pusse-nusse om en helt lille. Nå men sådan er det jo.
Nu vil jeg slutte for i dag, trænger vist til at komme tidligt i seng, tror jeg (-:
Godnat og sov godt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jubiiiiiiii så er det snart weekend er publiceret 14/08-2008 21:43 af Marianne Løkke Sørensen (noller307).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.