Rotter under sengen, mus i stuen og en jaget kat!

Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Ja, det er de seneste 2 døgns overskrifter!

I forgårs aftes kom kærestens (dumme og uintelligente) perser ind med noget levende. Det vidste sig fandme at være en ROTTE!!! Ikke en af de helt store, men alligevel dobbelt så stor som en mus!
Desværre er katten så dum, den bare slap den løs for fødderne af min kæreste! "Værsgo farmand, nu er det din, du rørte den sidst!" Og så lagde katten sig ellers bare til at glo på den! Rotten pilede om bag et skab, og jeg fandt et fiskenet (!) jeg ville fange den med. Det endte med den rente værk, og ud i stuen, videre ud i køkkenet, og ind under det tændte BRÆNDEKOMFUR!!!!
Jeg var rasende. Da vi endelig fik fat i den, skød min kæreste den først med et luftgevær, det døde den ikke helt af, den spjættede stadig, så jeg afsluttede det med slag i hovedet med en lommelygte. Det var sgu ikke sjovt at slå den!

Og gudhjælpemig om så ikke den rådne kat i morges kl. 6.47 kommer slæbende ind med en levende mus? Jo den gjorde nemlig. Men heldigvis er mus nemmere at fange, og til at tage i hånden og smide ud igen. Katten var ikke populær derefter.

Fremover bliver kattelemmen låst, så de ikke kan komme ud om natten. Det der gider jeg sgu ikke igen!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rotter under sengen, mus i stuen og en jaget kat! er publiceret 24/09-2008 18:26 af Dorthe Nielsen (nefertitti).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.