Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hey du gamle dagbog, - idag fik jeg endnu en af de der breve, du ved fra en fremmed der spammer ud til alle mænd, som var de desperate fordi de er på siden..du ved, dem der forsøger at eksportere en eller anden pige, som ikke har set profilen..men hvor der bare er blevet sendt en standard tekst ud. Jeg fik næsten lyst til at skrive med en anden mail adresse. Der står altid det der med, at man virker som en sød fyr..lidt oversat og fordansket..Ha, - sikke noget sludder,..der er nok ikke nogen der kun er det ene, så har de da nok fodaftryk på ryggen..hvis det er...nej, man er nød til at bide med de ulve man er i blandt.

- så var der en lille pige der spurgte om jeg kendte en anden lille pige...jeg kendte hende godt..er i familien et sted..jeg svarede også..men jeg kan ikke lade være med at tænke på..hvor frie børn er idag..og hvor meget de burde tænke sig om..jeg liger ikke altid en, man burde turde at snakke med..og jeg mener...det vil sku da være synd hvis de enj dag pludselig snakkede med den forkerte..jeg ved, at der kan gå folk rundt, der ikke har nogen empati...og jeg ved at der stadig er mordere på fri fod..(håber man en dag klynger dem op) vi lever i en farlig verden..nogen burde lære dem det..selv om det er at tage den naive uskyld fra dem måske..men det her handler ikke om julemanden..men om at vide de basale ting..ligesom dengang forældrene fortalte at man aldrig skulle gå med fremmede hjem, og alt det der..

23:38 - jeg har lige set fjernsyn, om unge der går amok på skoler og skyder lærer osv...og at computer spil, kan træne hjenen i vold..ret sjovt, så er min hjerne blevet trænet siden jeg gik i første klasse, - og ja, jeg kan også godt tænke på vold..men der er langt fra tanke til handling. faktisk har jeg kun været oppe at slås 1 gang siden jeg fik min første computer. og det var efter 9-10 års mobning. selv der slog jeg kun 1 gang..det var nok...jeg blev ikke ved...tror der er noget "spock" i mig..jeg har stærke følelser, men i den slags situationer,..kan jeg holde mig selv i kontrol. Jeg har som sagt stadig aldrig været fuld..jeg er lidt af en kontrol freak..og vil helst ikke miste kontrollen over mig selv..uanset hvad.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endnu en + aften er publiceret 24/09-2008 17:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.