Talentshow 2008 og hygge med ungerne

Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Kære dagbog,
Har haft en nogenlunde dag idag, havde lidt travlt med at hente børnene i dag, for pædagogerne skulle have pædagogisk eftermiddag og ville gerne have at man hentede ungerne inden kl.12 men det kunne jeg jo altså ikke nå når jeg først har fri kl.13 så klokken blev lidt over 14 før jeg kom.
Så de er blevet passet af andre forældre som havde mulighed for det, men det gik vist fint.
Hjem og gøre lidt rent i mens ungerne hyggede sig og legede, der efter fik vi pitabrød som ungerne havde bestilt, der efter stod den på disney show og der efter talentshow 2008. Det var rigtig hyggeligt at sidde og flade ud og nyde det sammen. Tror vi alle trænger til at have weekend nu, så det er bare dejligt.
Manden kommer hjem i morgen og så har vi lidt planer om at vi skal have flyttet rundt på lidt ting her i hytten, ellers har vi ingen planer andet end at slappe af og nyde at være sammen (forhåbenligt da )
Angående det kursus jeg er begyndt på, så har jeg ikke rigtigt dannet mig en mening om det endnu, ved ikke om jeg kan bruge det til noget eller ej. Håber jeg kan, men nu må vi se. Jeg er vel også nød til at give det en chance først.
Har fået styr på en del af alle de pakkekalender jeg skal lave, men mangler stadigt mange af gaverne. Tror jeg bliver nød til at tage til en lidt stører by for at få fat i resten, så det skal jeg lige have planlagt. Men der er da heldigvis lidt tid at løbe på endnu. Gider bare ikke stå med det i sidste øjeblik lige før d.1/12. Så jeg må hellere sætte lidt fut under mig selv.
Jeg har jo lært en rigtig sød pige at kende her på nettet, som kender til mange af de ting jeg har været i gennem og vi smsér meget sammen. Planen er at jeg skal ringe til hende, så vi kan få snakket sammen. Men jeg blev på en eller anden måde genert og mistede modet til at ringe, tror jeg vil smsé det til hende i morgen.
Det er ikke sådan at lærer nye mennesker at kende (-:
Det er i hvert fald ikke nemt når man er genert, hi hi.
Nå men nok for nu, nu vil jeg se resten af detektiv Monk og så vil jeg hoppe i seng og være frisk i morgen.
Godnat kære dagbog.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Talentshow 2008 og hygge med ungerne er publiceret 25/10-2008 00:27 af Marianne Løkke Sørensen (noller307).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.