Flere kilometers tankegang

back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 5 dage siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Det var en fantastisk fest jeg fik holdt. Det synes mine gæster i al fald. Selvfølgelig er man aldrig selv helt tilfreds, men jeg stoler på dem, når de siger at det var sjovt. Det var en god følelse at gå i seng med i aftes. Der kom mange flere folk end ventet men det gik godt på trods af det.

Der var kun et par få irritationsmomenter - ikke værd at nævne, men hvor kan man dog ærgres lidt over drama-queens og folk der ikke er vandt til at være lidt fulde.. Det at tage noget - udover alkohol - til en julefrokost eksempelvis lærer jeg sandsynligvis aldrig at forstå.. Denne gang var ingen undtagelse.. Heldigvis valgte førnævnte dramadronning hovedsagligt at udspille sit drama udenfor festlokalet.. Tak for det - set i bakspejlet..

Nus var til julefrokost.. Hehe, og kom hjem med tømmermænd så onde, at han mener han har fået madforgiftning.. Jeg smiler lidt for mig selv - for jeg tror at jeg har regnet ud hvorfor manden ligger og har det skidt.. Når man er vandt til at spise en type mad - og drastisk - for en aften - overgår til en helt anden type og tilmed spiser massevis af den - jamen så får man ondt i maven.. Krydret med snaps og hvad der ellers hører sig til i julefrokostland, jamen så får man både tømmermænd OG ondt i maven.. Kroppen tager den ene ting først - og så må det andet vente.. I hans tilfælde antager jeg, at kropper behandler hans tømmermænd først - og så maden bagefter.. Det er lidt sødt.. Mænd bliver bare super SUPER ynkelige når de har det skidt..

Brugte en rum tid på at spekulere på hvorvidt han hoppede på en eller anden trunte eller ikke.. Men ud fra hans beskrivelse af festen at dømme, tvivler jeg stærkt.. Hehe.. Han kan ikke huske hvordan eller hvornår han kom hjem - og hvis det er tilfældet, jamen så tvivler jeg på at han kunne finde ud af noget som helst andet - om jeg kender ham ret.. Julefrokoster er sjove..

Har brugt min aften på lektier i massevis.. Har læst til jeg er lyseblå i hovedet og nu må jeg lige have lidt den anden vej.. Det er dejligt afslappende på en måde, jeg har ondt i skuldrene efter at have drønet rundt en hel weekend, så jeg ser for alvor frem til at kunne kaste mig under dynen inden længe og sove noget af udmattelsen ud..

Men forinden - skal der lige hentes vasketøj i kælderen.. Julefrokost eller ikke - så lægger tøjet ikke sig selv sammen.. Må fløjte en lille sang på vej derover..

Sweet dreams..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flere kilometers tankegang er publiceret 30/11-2008 21:32 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.