Han sagde at hun havde sagt at jeg havde sagt..

Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
8 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Det er ikke let
Baru
2 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Ny Picanto
Peter
11 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
10 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Kvinder og sladder.. Kassedamer og sladder!! Jeg handlede ind til min fest ad flere omgange - og fordi Nus tilfældigvis arbejder et sted hvor jeg kunne få en masse af de ting jeg skulle bruge i sidste øjeblik..

Han krammede og kyssede åbent da jeg kom begge gange - den ene af gangene tilmed henne ved kassen da han havde tilbudt at hjælpe med at pakke det hele sammen.. Jeg kom igen senere samme dag - og kassedamen var nysgerrig.. Oh, er det dig igen, er du hans kæreste?

Blev lidt paf.. Så sagde det mest ærlige svar jeg kunne komme i tanke om; måske.

Han skrev at han lå med - først alvorlige tømmermænd - dernæst mad-forgiftning.. Regnede ud hvorfor, og forklarede ham det, da vi lå og udvekslede røverhistorier, fra hver vores julefrokost..

En pige fra en anden afdeling havde lagt an på ham 8 gange.. En masse andre piger havde også prøvet.. Han havde afvist dem alle sammen.. De var ikke mig havde han sagt, så i stedet havde han taget en date med tre fjerdedele flaske snaps.. Hvilket sandsynligvis er løgn, for han har slet ikke krop til at indeholde så meget.. Hans historie sluttede klokken elleve fortalte hans taxabon ham.. Hukommelsen dæmrede for ham stille og roligt..

Det overraskede mig en del.. Jeg havde troet, at han ville flyve ud og hoppe på den første den bedste for netop at understrege, at han ikke var sammen med mig, med stadig havde sin frihed..

Kassedamen havde været henne hos ham, og sagt at jeg havde sagt, at vi var kærester.. Han påtalte det da vi lå og snakkede senere.. Fortalte ham, at jeg ikke havde sagt sådan til kassedamen.. Han sagde han var ligeglad, efterfulgt af et varmt kram.. Jeg ville give min halve højrearm for at vide hvad han mente der.. Betyder det, at han ser mig som kæreste? Betyder det, at han ikke gør? Eller er han bare bund-ligeglad..

Kære gud, servér mig svaret på en paptallerken..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Han sagde at hun havde sagt at jeg havde sagt.. er publiceret 02/12-2008 15:00 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.